Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oturduğum evin su saati ev sahibinin adına kayıtlı. İndirimden yararlanmak için..?

kingdoom09

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim oturdugum daire su saati baskasının üzerine bn 100de95 özürlüyüm ama su saaati oturudugum binanın sahibinin adına kayıtlı bu indirimden yararlanabilirmiyim

merhaba indirimden şöyle yararlanabilirsin isuya kira kontratını ve özürlü kimlik kartınla müracat etmen gerek böylece yararlana bilirsin

tapu fotokopisi istiyorlar dostum.. maalesef faydalanamazsınız... geçmiş olsun.

Arkadaşım tapu ne alaka anlamadım adam ev sahibi değil kiracı ben su işlerine bakan bir alt yapı şirketinde çalışıyorum kurumların işini yapıyoruz. Benim bulunduğum ilde abonelik sağlık raporu kiminse onun adına olacak ve raporunu halkla ilişkiler bölümüne faturayla birlikte veriyorsun işlem başlatılıyor. Tabi kurumdan kuruma farklılıklar olabiliyor iskiyi ara bir sor ...

ev sahibiyle birlikte giderseniz sorun olmaz kira kontratı ve engelli raporu istemişlerdi bendende ama 3 hane göründüğü için olmamıştı illa bir hane olması lazımmış indirimden faydalanmak için

slm arkadaşlar tapu benim üzerime su faturası babamın üzerine neyapmam lazım indirimden faydalanmam için

Arkadaşlar konu ile ilgili gereksiz ve yersiz bilgi verip insanları yanlış yönlendirmeyin. Benim evim kayın validemin üzerine doğal olarak da tapu onun üzerine!! Evin kimin üzerine olduğunun hiçbir önemi yok. Su faturası kimin adına geliyor ise o kişiyle birlikte gerekli evrakları alıp Genel Mdürülüğün olduğu yere veya sayaç değişikliği yapacağınız yere gideceksiniz yanınızda engelli olduğunuzu gösterir belge ve para olsun... Sayaç sizin adınıza olacağı için abonelik ücreti de size ait oluyor fakat evden ayrılırken sayacı kapattığınızda o parayı iade alabiliyorsunuz. Devir işlemi yapacağınız ve engelli tarifeye geçeceğinizi belirttikten sonra tüm işlemleri orada yapıyorsunuz. Sayaç değişmeden fatura artık sizin adınıza gelmeye başlıyor ve indirimli yararlanabiliyorsunuz.

çok teşekkür ederim dogalga elektrikte indirim varmı acama türk telekomda digitürkte var digerlerinde oldugunu bilmiyorum

turan kardeş kira kontratını boşunamı yazdım oraya kira kontratı başbakanlık özürlü kimlik kartı ve bir dilekçeyle müracat ederse aboneliği üstüne alıp yararlanabilir bizim burda KOCAELİNDE böyle diyer illerde deyişikse onu bilmem

Arkadaşlar bişi sorbLRmym su aboneliğini açtırmak için gittiğimde sayaç bedelini de ödedim ben çıktıktan sonra o sayacı kullanabilirşermi iptal ettirince çıkartılırmı

Zellandali
aboneliginizi actirdiginizda aldiginiz dekontu saklayin,.
cikarken aboneligi kapattirinca o parayi iade ediyorlar.
eger evden ciktiginizda aboneliginizi kapattirmazsaniz yeni gelenin kullandigi suyun borcunuda odersiniz. muhakkak aboneligi kapattirin.

GRAHAM BELL
O abonelik elektrikte geçerlidir
Su için evin sahibi mutlaka abone oluyor

Üst Alt