Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oturduğumuz yerden başka bir yerden plaka çıkartabilir miyiz?

guney273

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ötv siz engelli aracı almayı düşünüyoruz. İkamet ettiğimiz yerden farklı bir plaka ile çıkarmak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz. Aracı 0 alacağız ve ötv siz engelli aracı olacak. Teşekkürler şimdiden

Güney273; Arkadaşım en kolayı çıkartmak istediğin yerden ilden bir trafik takipçi bul neten aç telefonla görüş ben öyle yaptım. Önce telefon ile görüştüm bayiye de trafik takipçinin telefonunu verdim bayi ile takipçi halletti

Aracı kimin üzerine alıyorsanız o kişinin ikamet ettiği yerden çıkar sadece plaka bazı emniyetler plaka sectiriyo bazıları sıradan veriyo

Abicim trafik takipçi derken istediğim plaka ilinin emniyetinden biri mi

Ahmedkilicc ben zaten ikamet ettiği yerin plakasından istemiyorum o yüzden soruyorum bir yolu mu var mı diye

Başka yolu yok üzerine alan kişi nerde ikamet ediyorsa o emniyetten çıkar plaka

Merhabalar,

Ben daha geçen ay bunlarla uğraştım ve istediğimiz plakayı çıkarttık. Ancak bunun için ikametimizi Pendikten Beykoza aldık ve emniyette de bağış yapmak durumunda kaldık.

Merhaba faruk ne kadar bağış yaptınız veya ücret ödediniz

arkadaşım şehrinizin harici bayii hariç hangi şehirdeki bayiden aracınızı alırsanız o şehrin plakasını alırsınız bağış mağış olayıda yok ben aracı kendi şehrimden 50 km ilerdeki bayiden aldım aracı aldığım şehrin plakası takıldı ruhsat plaka felan bayiler hallediyor ayrıca aracılara gerek yok

Aretias
Bende öyle düşünmüştüm abicim teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur da sorunsuz farklı plaka alabilirim

Benim dediğim sizin bahsettiğinizden biraz daha farklı bir durum sanırım. Ben direkt "34 KBR --" için uğraştım ve onun için bağış yapmış oldum.

Almak istediğin ilde oturan birinin adına alman gerekiyor aracı Ankara plaka istiyorsan ankarada ikamet eden birinin adına alman lazım. Veya kendi ikamet ini değiştirmen lazım

Ahmedkilicc

peki ben ikametgah göstermedim yakınımın üzerinede almadım ben nasıl aldım aracı aldığım şehrin plakasını

Aretias nasıl aldın sahiden? Benim bildiğim kadarıyla da ruhsat sahibinin ikameti neredeyse plaka da o ilden oluyor. Bunu aşmanın yolunu bilen var mı?

Üst Alt