Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otuzlu yaşından sonra tekvandoya başlanır mı?

anonymous

Aktif Üye
Konular
298
Reaksiyonlar
323
30lu yaşlardan sonra tekwandoya başlamak istiyorum. Amacım esneklik sağlamak ve spor yapmak. Daha önce asker olan bir abiyle beraber kickbox a gidiyordum ama insan esneklik sağlamıyor. Tam tersi sert bir hale bürünüyor. Şu an tekwandoya başlamak sizce mantıklı mı?

Esneklik için düzenli esneme hareketi gerekiyor. branş ise teknik farkı yüzme dahi esneklik sağlar. Boks da sağlar adım almadan yumruk atılmaz sabit kalınmaz ileri geri yan pivot dönüş zıplama alınır. branş size kalmış salonda yavaş öğretim olur adım adım öğrenildiğinden bunun esnekliğe alakası pek olmaz tekvando tekme atar muay Thai diz dirsek daha çok adimlama süpürme boks bana göre dans sporu daha esnek kardiyo bacaklar belki tekme atmıyor ama sürekli hareket halinde. Yani branş size kalmış düzenli esneme magnezyum fark alır 30 yaş geç degil bacaklarini bile sifir açabilir zamanla esneme germe düzenli antrenman ama para kazandiemayinca sıkıcı gelebilir öyle hissediyorum şahsen neyi üniversite de eksik biraktiysam geri döndüm tam öğrenmek için hareketler okyanus olmaya başladı Rus stili Amerika Küba Tai boks yetmiyor biraz da MMA ogreneyim diyorsun alan lazım minder ona göre çalışma eşyaları neticede para kazanımı yok sigara içmektense sağlığa faydali ama bir getisi de yok alaylı sanatçı misali sürekli eğitim hareketler video izlemekle zaman geçiyor ama boşa geçiyor mu bilemedim esneme germe footwork esnekliğin anahtarı magnezyum ve kalp tansiyon yoksa biraz damar açıcı nox takviyeler kırmızı meyvelerin suları

Son düzenleme:
Üst Alt