Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV değerlendirilmesi yapılmamış ve %90 oranlı rapor ile araç alabilir miyim?

JoshNyc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Selamlar.

Engelli raporum süresiz ve emekliyim engelli raporumda ötv indirimiyle ilgili bir şey yazmıyor bununla ilgili araba alırken nasıl bir yol izlemeliyim % 90 raporum var

@BnymnYldz, Teşekkür ederim cevap için yalnız, Engelliden engelliye satış mevzuatı var. O açıdan sordum.

Arkadaşlar onu söylemiyorum, Demek istediğim engelliye engelli satış yaparken birebir de sahibinden vs. O nasıl oluyor derdimi anlatamadım:)

%90 üstü Normal engelli raporu ile ÖTV siz araç almak mümkünmüdür?

Gerek Yok diyorlar işte. Anlayamadığın nedir? İlle de heyecan istiyorsan gitem raporunu yenile... 😀

Anladığım kadarıyla engelliden engelliye dediğinize göre 2.el araç düşünüyorsunuz ? Bu durum araç bayisi ile alakalı durum olacağını sanmıyorum ! Olsa olsa normal devir işlemleri nasıl yapılıyorsa o şekil olması gerekiyor ama ama iki taraflının engelli beyanı gereklidir 😉 fakat kime beyan edilecek bilmiyorum 😁

Merhabalar, Ben Vergi indirimi ile 2024 de 3600 günden emekli oldum, Rapor oranım %90 ve sürekli, Şimdi araba almak için başvuruda bulundum. ÖTV Siz araç alımında herhangi bir problem çıkar mı ön ödemeleri vs gerçekleştirdim? Bayi ile konuştuğumda herhangi bir problem yok alabilirsin dedi. Aracı kaç günde teslim alabilirim veyahut da problem çıkartırlar mı çünkü vergi indirimi alırken ankaraya gitmişti ankaradan % 90 onaylandıktan sonra emekli olmuştum. Yardımcı olursanız sevinirim.

hayırlısı olsun bı sorun çıkmaz aracı teslim alma süreniz arac bayii ile vergi dairesi arasında satış yapan arkadaşı sıkıştırın oda vergi dairesini sıkıştırın işler hızlanır bu arada hangi marka ve kaç TL ye araç aldiniz bende alma aşamasındayım hayırlısı ile

Çok teşekkür ederim ahmet bey. renault clio 1.0 tce techno esprit alpine 740.000 TL geldi bana. 2025 model.

@JoshNyc,
hayırlısı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin tekeriniz düz bassın bende o aracı inceliyorum güzel araç tekrardan hayırlı olsun

ALLAH razı olsun, Gerçekten çok kontrol etmiştim Bu söylemiş olduğum araç full baya iyi gibi duruyor hayırlısı ile alalım inşallah sizde alırsınız inşallah.

Üst Alt