Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV için rapor aldım ancak ehliyetim eski H tipi. Araba alabilir miyim?

mdursun

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

H tipi ehliyetim var, Ötv indirimli araç alabilir raporu aldım.
bir galeriye gitsem alabilirmiyim? Yoksa ehliyetini yeni tipe çevir gel ferlerim ?
bilgisi olan cvp verebilirse çok sevinirim

Bence değişmesi gerekiyor. Benim de h sınıfı ehliyetim var sordum. Özellikle yeni kodlar bulunan ehliyet istediler.

mdursun

Sadece sol alt ekstremite kısıtlılığı olduğunda eski ehliyetle araç alma şansı olabilir. Onun dışında artık kurumlar kısıtlama kodu içeren yeni ehliyeti şart koşuyor.

Sevgili arkadaşım alamazsın. Her ne kadar 5 senelik gibi bir süre de koymuş olsalar. Şu anda Vergi Daireleri bunu kabul etmiyor. Yeni kod rakamları olan ehliyeti istiyorlar. Vergi daireleri bu memleketin en sıkıntılı müesseseleri. Birinin dediği diğerinde olmuyor. Adamların ağzından çıkan söz kanun hükmünde kararname gibi.

Sayın Cumhurbaşkanına ve Sayın Maliye Bakanına engellilikle ilgili Kdz.Ereğli ve Zonguldak Karaelmas Vergi Dairesinde yaşadığım sıkıntıları tek tek anlatan şikayet dilekçesi yazacam. Umarım gerekli müdahaleleri yaparlar. Engelli arkadaşlar Vergi Dairelerinin kendilerine çıkardıkları zorluklardan çok sıkıntılılar

Üst Alt