Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirim için dün %66 rapor aldık. İtiraz etmek istiyoruz..?

tenox07

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Lütfen acil yardımcı açıklayyıcı yol gössterici bir cevap veriniz...
Ben K.pederimi %90 ve üzeri alırız umudu ile ÖTV İNDİRİMİ+ENGELLİ ORANI başlıkla heyete soktum sıkıntımız rahatsızlığımız İSKEMİK İNME+HEMİPLEJİ (SAĞ FELÇ)+Konuşmada bozukluk+yürümede bozukluk+sağ kolu kaldıramama+Dm+Ht gibi rahatsızlıkları var neyse 08/07/2019 raporunda dr gezerken FİZİKÇİ
Sağ taraf Hemipleji yazıyor.
Neyse nöroloji destan yazmış herşeyi belirtmiş asıl konu

Kurul günü tüm dr geziyorlar en son asıl ibare yazması gereken fizikçi nöroloji yazmış benim bişey yazmama gerek yok şimdilik diyor ve %66 sürekli rapor sonucunu dün aldık.!
1-kuruldaki fizikçi elini kaldıramayan kendi aracını süremeyen adama 2 cümle otomatik vites araç sürebilir yazamazmıydı.?! Buna itiraz edicez tekrar heyete girmek için veya bu ibareyi ekletmek için cimer bu dr dediğini yazıcam yada il sağklık müdürlüğüne itiraz dilekçesi yazıcam bu adama devlet 2 aydır fizikçi yolluyor evine madem iyi neden yolluyorsunuz dicem dilekçede beyin kanaması geçirmiş birisi...!

2-rapor elimize aldık kendi raporumda rapor nedeni yazarken bunda boş bırakmışlar elimde ilk dr gezerken çektiğim ötv indirimi ve engelli oranı ibareli yazı var bunuda belirtcem eksik başlık veya yok verdiklerinde.!

3-bizim bir kokrumuz çekincemiz yok yine gireriz heyete ama külfet yaşlı adama zaman kaybı sizce düzeltilirmi bu işlem otomatik vites araç alabilir diye nöroloji veya fizikçimi yazacaktı bu cümleyi.?!

Adam artık mevcut arabasını süremiyor birde ben ptt posta yoluylamı sağlık müdürlüğü itiraz dilekçesi yazayım yoksa cimer mi hızlı olur.?
Bana zararı yok %40 üstü ama ibareli rapor vermeleri yeterli o zaman alırız sanırım ötv indirimli araç.!.?
Lütfen acil yardımcı olun yol gösterin teşekkürler... :(

Geçmiş olsun Kendi arabasını süremiyecek derece de ise ise rapora otomatik araç kullanabilir ibaresini eklemezler, siz onun adına alacak iseniz de %90 ve üzeri bir rapor almanız gerekir.Sağlık il Müdürlüğüne ister Ptt iadeli taahhütlü gönder ister elden kendin teslim et bu arada Antalya Sağlık İl Müdürlüğü taşındı, Kepez Devlet hastanesinin yanına bilgin olsun.

Cevap için teşekkürler toprağım evet taşındığı yeri biliyorum :) yalnız şu yanlış değilmi.?!
1-İlk gezdiğimiz Dr fizikçi ibareye SAĞ TARAFKISITLI FELÇ YAZARKEN bu heyetin Fizikçisi yazmaması nöroloji yazar deyip sizce normalmi.?
2-Kurul Nöroloji Uzm.Mustafa Sumbas hasta kendi sağa sekerek ksııtlı yürüyor demiş ama hastayı ayağa bile kaldırmamış konuyu cimer taşıdım şikayet ettim kamera kaydı var bana kalk demedi bile diye kızım tekerlekli araçla getirip götürdü kalkamadım bile diye yalan beyan bu diye rapora itiraz ettim.!
Az önce CİMER+PTT POSTA İLEDE APS Cevaplı Posta yolladım :) bakalım ne olucak.? Adam felç ya ne %66 sı.?! ne yürümesi :)
Birde İskemik inmeli birine %79 ile otomatik vites sürebilir ibareli satış yapmış bayii :)

Üst Alt