Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için heyete başvurduğum rapor Ankara'dan mı onaylanıyor?

talhaoz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Ben ÖTV indirimli araç alabilmek için sağlık kurulunun verdiği kağıttaki doktorlara muayene olarak tamamlayarak heyete girdim. Aklıma bir şey takıldı bunu sormak istiyorum. Bu rapor doktorların elektronik imzalarını tamamlayınca mı e-devlete düşüyor yoksa Ankara'ya mı gönderiliyor? Ne için bu süreci bekliyoruz tam anlayamadım. ÖTV indirimi için alınan raporda mı Ankara'ya gidiyor? Bilgilendirebilir misiniz?

talhaoz
Hayır, ÖTV için alınacak raporlar Ankara'ya gönderilmez.

@hozgul Anladım, yani e-devlete düşmesi için doktorların elektronik e-imzalarını tamamlamasını bekleyeceğim. Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim hayırlı ve sağlıklı günler.

Zihinsel-Ruhsal-Duygusal kutucukları boş ama yine de vasi tayini isterler mi?

Arkadaşlar merhabalar,

Raporumda Zihinsel - Ruhsal ve Duygusal kutucukları boş ama Nöroloji'nin açıklama kısmında;

''Unutkanlıkları varmış ancak bu açıdan yeterli tanı ve tedavisi yok. Hastanın hareket bozukluğu ve demans polikliniği takip ve tedavi sonrası 6 ay sonra tekrar değerlendirilmesi uygundur.'' yazıyor ve verdiği puan karşısında ''0'' yazıyor.

Raporumuz süresiz ve toplam oranımız %96. Bağımlılık değerlendirmesi de ''1. Bağımsız''

Dediğim gibi zihinsel ruhsal ve duygusal kutucukları boş ama Nöroloji'nin bu açıklama kısmındaki yazısından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyız yani vasi tayini isterler mi? Bunu merak ediyorum. Bilgisi ve tecrübesi olan birileri yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Herkese hayırlı günler.

Vergi Dairesi Onaylamış Mı Demek Oluyor?

Merhaba, bir araç buldum ve ödemesini yaptım vekaletname de verdim vergi dairesinden raporumun onaylanmasını bekliyordum. Bugün E-devlet üzerinden araçlarıma baktığımda aracın çıkan plakasını ve tescil numarasını gördüm. Bu raporum vergi dairesinden onaylandı mı demek oluyor? Bunun yanında hak mahrumiyeti bilgileri kısmında da ''Hak Mahrumiyeti Diğer (D)'' yazıyor karşısında vergi dairesinin adı ve dosya numarası yazıyor. Yani merak ettiğim şey vergi onayından geçip geçmediği, bilen var mı?

Vergi dairesi onaylamadan trafik tescilde tescili yapilmaz, plaka verilmez. Yani sizin durumunuzda onaydan geçmiş. Bende 15 gündür vergi dairesi onayında bekliyorum. Ne kadar sürdü sizin bu duruma gelmeniz?

aesacus

Evet bugün arabamı teslim aldım çok kısa sürdüğü için inanamadım o yüzden sorma gereği duydum evrakları bayiye teslim ettikten sonra benimkisi toplamda 3 gün sürdü.

talhaoz

Merhaba araç bulduğunuza sevindim aracı hangi ilde buldunuz ekstra bir ücret aldılar mı?

Üst Alt