Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için heyete girdim. Sonuçlar ne zaman çıkar?

karabil07

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba ehliyetim engelli B kodlar otomatik vites solda gaz pedalı ticari araç ve Ambulans kullanamaz iki tekerlekli araç kullanamaz otv indirimi icin rapor a başvurdum agustosta 10 gibiheyete girdim edevleten sonucu takip edebilirsiniz dediler ama halen sonuç yok iki hafta oldu bekliyorum acaba ortalama kac gun sürüyor yeni rapor alan arkadaşlar yazarsa sevinirim saygılar

Sonuclar edevlete girmiyor sıkıntı var. Ehliyet basvurusu icin nufusa gidin il saglik müdürlüğü il nufus müdürlüğüne bu konuyla ilgili yazi göndermiş. Benimde gözükmüyordu komisyona sordum yazi gönderdik bu konuyla ilgili dedi ve ehliyetimi cikardim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karabil07

Kodlu ehliyetin ve % kaç engelin varsa ve engelini belirten o raporla basvuracaksiniz. Siz ne raporunu bekliyosunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karabil07
e devletten erişkinler için engelli raporu var oradan sorgula orada raporun görününce hastaneden alabilirsin heyete giren bazen 1 hafta da alabiliyor ben pandemiye denk geldim 4 ay bekledim :) sen o kadar beklemessin raporlar artık karekodlu hatta e devletten raporunu istediğin kadar çıkarabilirsin

20 gün sonra gel dedi kurul başkanı ben hergün bakıyorum edevletten lakin araç için pazarlık yapmıştık eylül e kalırsa yeni zam demek hayırlısi olsun ne diyelim

karabil07
hayırlısı ne ise o olsun hangi araç aldın bi sakıncası yoksa marka ve donanımını kaça anlaştın paylaşırsan sevinirim bende araç alacağım ama istediklerim limit dışı kaldı hep yılbaşını bekliyeceğim heralde

Selam

Bende ötv indirimi için kurula başvuru yaptım. Sadece sol ayak emg kaldı çektirip sonucu bekleyeceğiz bakalım.

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuç böyle çıktı kurula giriyoruz. Bakalım ne verecekler.
ed8489378ab65b9c2e476587044cdb52.jpg

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt