Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için şart koşulan % 90 rapor oranı fazla değil mi?

bulut06

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi %90 altında raporu olanlar bazı şartlar hariç ÖTV indirimiden yararlanamıyor bu oran çok fazla değilmi ? %70-80 alan bir insan çokmu sağlam oluyor? neden ayrım yapılıyor? bildiğiniz gibi %90 oranında rapor alan özürlü birisi ötv indiriminden yararlanıyor ve belirlediği kişiler aracı kullanabiliyor bence %90 çok katı bir oran indirilmesi gerektiğini düşünüyorum

neden bu kanıdasın arkadasım acıklarmısın.zeten ayaklarında problem varsa otomatık vıtes ve ozel donanımlı arac kullanabılır raporu alırsın ve aracını alabılısın.senın ozurun ne kı alamıyorsun.bıraz acsana.

%80 raporum var ÖTV indiriminden yararlanmıyorum

Evet arkadaşlar %80 oranında raporum var ama ben ÖTV indiriminden yararlanamıyorum %90 şartmış bu oranın düşürülmesini istiyoruz ayrımcılık yapılmasını istemiyoruz şart koşulan oran çok fazladır bende hayatımda bir kere olsun insan gibi yaşamak istiyorum 3 kuruş param var sıfır fiyatı uygun bir araç alıp binmek istiyoruz çocuğum ihtiyaçlarıma koşuştururken yorulmasın işlerimi çabuk halletsin istiyorum bizi gezdirsin insan içine çıkartsın farklı yerlere götürsün istiyoruz bizde yaşamak istiyoruz ve ömrümüzde bir defada olsa temiz bir arabaya binmek istiyoruz çok şeymi istiyoruz ?

benim bildiğim ötv indiriminden faydalanma yüzdesi ( %40 ) %90 ne zaman olmuş arkadaş

aracı siz kullanacaksanız engel oranının önemi yok. eğer siz değilde eşiniz, oğlunuz kullanacaksa maalesef %90 üstünde olmalı genelgeye göre.. maalesef böyle...

Arabayı benim kullanma şansım maalesef yok :( ailemden bir kişinin kullanabileceği şekilde otomobil sahibi olmak istiyorum fakat %80 de kaldım yani sadece 10 puan fark ile yararlanamıyorum adaletsizliğin bu kadarınada pes doğrusu :(
inşallah %90 oranı düşürülür zaten bu oran çok yüsek

Üst Alt