Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için vergi dairesi rezilliği ve 2 gündür yapılan eziyet!?

samed3129

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar başka bir şehirden ankaraya gelen 2 bacağı engelli kardeşimize yapılan bu eziyet nedir adamın raporları var yüzde 72 engelli ve raporunda ötv den muaftır özel tertibatlı araç kullanabilir yazmasına rağmen vergi dairesindeki şef raporda bastonla yürüyebileceği ve otomobil kullanabilir yazması lazım dedi raporu gözüne soktum bak özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor dedim şef özelge almalı dedi hergün yeni bir şey çıkıyor sırf engellilere eziyet olsun diye her türlü zorluğu çıkartıyorlar ağzıma geleni söyledim ve çıktım

o bastonu alıp döveceksin o müdürü... böyle adamları böyle vazifelere getiriyorlar cahil herif ne yapması gerektiğini bile bilmiyor. yazıklar olsun sana.... aldığın maaşı hak ediyor musun yoksa haram mı yiyorsun bir düşün bakalım... kanunun neresinde yazıyor böyle bir ibare... bastonu al gel diye...

bu zora koşma işi hep ankaradamı oluyor acaba banada ankarada zorluk çıkardılar. herkesten özelge isteyeceklerse onlara orada ne gerek var ozaman.

Samed3129 böyle bir olayla karşılaşırsanız görevi ihmal ve kötüye kullanmadan savcılığa dilekçe vererek suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Bakın nasıl hallediyorlar işinizi. Halletmezlerse de gerçekten verin savcılığa. Bastonmuş özelgeymiş... Yok devenin bastonu.

Üst Alt