Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi ile alabileceğim cip önerisinde bulunabilir misiniz?

gül rengi

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
ÖTV indirimi ile jep almak ıstıyorum limiti geçmyn araç önersnde bulunabilir misiniz

Merhaba istediğiniz jip hangi segment olacak b mi? c mi? v bütçeniz ne kadar otomatik mi? benzinli/dizel gibi seçenekler ve inip binmek de sorun aşaya bilicekmisiniz(tekerlekli sandalye kullanıyormusunuz) gibi konuları netleştirirseniz daha yardımcı oluna bilir? gül rengi

Otomatık, limit ; indirimli hali 180 bın civarı, bağaj hacminin büyük olması lazım birde

Düşündüğüm model var bu model hakkında bılgı sahıbı olanlarda yazabılır mi Opel Grandland X 1.2 motor essentia paket

bagaj hacimi kişiye göre değişir ben geçen hafta ssangyong korando c segmenti suv araç aldım(daha teslim almadım)özellikli bagaj ve yükseklik benim aradığım ilk kriterdi kam ve orman işlerini sevdiğim için koando da karar kıldım sizinde bu şekilde bir ihtiyacınız varsa c segmentinde şuan alına bilecek tek araç maalesef bu(2020 modelleri sadece ötv muafiyetine giriyor) bu segmentlerde mitsubishi nin jipi var o da 175./180 bin tl ye geliyor ve suzuki vitaralar var muafiyeti kurtaran ama onların da bagajı çok büyük değil ben begenmemiştim.
[FONT=sans-serif]Opel Grandland il test sürünü aptım ama ben begenmedim açıkçası ama siz gidip araçları bire bir görün ve içine binin hangisi içinize sinere onu alın derim.[/FONT]
Otomatık, limit ; indirimli hali 180 bın civarı, bağaj hacminin büyük olması lazım birde

Üst Alt