Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖTV indirimi ile alabileceğim cip önerisinde bulunabilir misiniz?
Merhaba istediğiniz jip hangi segment olacak b mi? c mi? v bütçeniz ne kadar otomatik mi? benzinli/dizel gibi seçenekler ve inip binmek de sorun aşaya bilicekmisiniz(tekerlekli sandalye kullanıyormusunuz) gibi konuları netleştirirseniz daha yardımcı oluna bilir? gül rengi
bagaj hacimi kişiye göre değişir ben geçen hafta ssangyong korando c segmenti suv araç aldım(daha teslim almadım)özellikli bagaj ve yükseklik benim aradığım ilk kriterdi kam ve orman işlerini sevdiğim için koando da karar kıldım sizinde bu şekilde bir ihtiyacınız varsa c segmentinde şuan alına bilecek tek araç maalesef bu(2020 modelleri sadece ötv muafiyetine giriyor) bu segmentlerde mitsubishi nin jipi var o da 175./180 bin tl ye geliyor ve suzuki vitaralar var muafiyeti kurtaran ama onların da bagajı çok büyük değil ben begenmemiştim. [FONT=sans-serif]Opel Grandland il test sürünü aptım ama ben begenmedim açıkçası ama siz gidip araçları bire bir görün ve içine binin hangisi içinize sinere onu alın derim.[/FONT]