Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimiyle araç aldım ama MTV borcu çıkıyor!?

Osmancevher

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 2 ay önce ötv muafiyeti araç aldım ortopedik engelimden dolayı Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden muafiyetim hala gerçekleşmediği için aracı aldığım bayi bana öncelikle kendileri o belgeleri vergi dairesine verdiğini fakat düşürmezlerse kişisel olarak benimde ikamet ettiğim vergi dairesinde gerekli belgeleri vermemi söyledi

Belgeleri Vergi dairesine teslim etmeme rağmen oradaki memur biz bu belgeleri aracı aldığın ildeki vergi dairesine göndereceğini söyledi süreç 1 ay gibi sürebilieceğini söyledi fakat 1ay dolmasına rağmen Vergi dairesi Web sayfasında hala MTV Vergisi + geçikme faizi görülüyor bu durumda hala beklemeli miyim yoksa başka ne yapabilirim ilgiliniz için teşekkür ediyorum.

Bekle sıkıntı olmaz , ben 2 sene sonra gidip düzelttirdim.
Olmazsa gider kendin verirsin.

Ümraniye Vergi Dairesine gitmeniz gerekiyor, tüm işlemleri orada yaptırıp MTV'yi iptal ettireceksiniz. İstanbul'da başka hiç bir vergi dairesinde iptal ettiremezsiniz.

Ben kendim Ankarada Yeğenbey vergi dairesine gidip sildirdim bendede 2 dönem borç ve faiz çıkıyordu silindi.

Üst Alt