Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli aldığım araca MTV isteniyor!?

serkan aydemir

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben ÖTV indirimli araba aldım ama aynı aldığım rapor la MTV den faydalananadım neymiş üst tarafımda sorun varmış 2 olur yol sundular 1.aparat taktırmak 2.il sağlık tan raporu iptal Edip yeni rapor alacakmışım h sınıfı ehliyetimde otamatik araç kullanır yazıyor aparat taktırırsam ehliyetten olacağım bende MTV yi ödemeyi düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ilerde.

seninle aynı durumdayız 2.ci rapor aldık 10 ocakta verdik halla cevap almış değiliz
ileride ne olur allah bilir sedekamenna

serkan aydemir

Böyle bir ayrım yok. MTV den de muaf olmanız gerekiyor. Forumda daha önce de tartışıldı diye hatırlıyorum. İş bilmeyen memurların sebep olduğu saçma sapan bir mağduriyet bu. MTV yi öderken itirazı kayıt dilekçesi verin ve müteakiben dava açın ki sonraki dönemlerde her altı ayda bir vergi ödemek zorunda kalmayın.

Üst Alt