Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli alınan aracın MTV borcu çıktı. Ne yapmalıyım?

gestapooo

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba 3 hafta önce aldığım araç için geçtiğimiz hafta edevletten kontrol ettiğimde mtv görünüyordu. çarşamba günü dilekçe ve evraklarımı vergi dairesine verdim fakat hala edevlette görünüyor. bu iptal işinin bi süresi varmı? yoksa bi sıkıntımı vardır tekrar vergi dairesine uğrasammı?

Evrakları teslim ettiyseniz gerisi sorun değil 1 aydan önce sistemden düşmez bu süre biraz daha da uzaya bilir sıkıntılı bir durum yok yani.

Vergi dairesindeki yoğunluk nedeni ile bilgiler bilgisayara işlenmemiştir. bende de aynı oldu 1.5 ay sonra düştü ödemeyin ben ödememiştim vergi dairesi bu yönde bilgi vermişti bana istersen sen da sor ama işlendiğinde düşecektir

benım aynı gun dustu e devletten sılındı.yıne de arayı uzatmadan gıdın bır sorun derım .

gestapooo

Benim 2 ay sonra düştü, evrakları vergi dairesine verdiyseniz sorun yok. Ara ara kontrol edin.

Başvurduğum gün sistemden düştü. Daireler arasında farklılıklar var demkki.

benimki ankara yeğenbey vergi dairesi sizlerinki neresiydi acaba?

Üst Alt