Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli alınan aracın muayene ücretini kim verir?

sadik55

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
ankarada bi opel servisi ile araba konusunda anlaştım. aparat için bana 1000 ile 1250 arasında bi fiyat olur dediler. bende dışardan başka bir ustaya yaptırdım aparatı. bu sefer servis bana muayene için 250 tl para gerekiyor dedi. benim sormak istediğim sıfır araba alırken bu araba zaten muayeneye gitmeyecekmiydi. bu ücrek alıcıya mı ait?? sırf ben aparatı başkasına yaptırdığım için istediler gibime geliyor

ötvsiz araba muayene ücretini kim verir? ALICI ÖDER.

arkadaşım muayne harcı 140 tl geri kalan 110 tl ise çekici ve yanında gidecek elemanın yemiyesi sana toplamda zati 250 tl ye mal olucak sen ver parasını ugraşma bence sen kendin koştursan bile en fazla 50 tl daha az malolmuş olur ama ugraştıgına deymez şahsi fikrim.

Anahtar teslimi araba alıyorsan hiç bişeyine karışmazsın ilk muayeneyi her zaman araba firmaları karşılar bence aparatı dışarda yaptırdın diye gıcıklık yapıyorlardır.ben araba alırken ne vergi dairesine nede trafiğe karışmamıştım.ama aparatıda onların dediği ustaya yaptırmıştım.o zaman bilmiyordum şimdi olsa araştırırım.bence ödemeyin 250 tl az para değil ama uğraşmak istemiyorsanızda siz bilirsiniz. Güle güle kazasız günlerde kullanın.

evet anahtar teslim olduğu için ben tertibatlı araba almasamda o araba muayeneye gitmeyecekmiydi?? alan kişi sonradan muayeneye götürecek hali yok herhalde yoksa ben mi yanlış biliyorum.

hayır gitmeyecekti.sen tertibat proje çizdirdiğin için ( mecburen tabi) vizeye girmek zorunda.Ayrıca vizeye girdiğin içinde 3 sene sonra değil 2 sene sonra tekrar vizeye gideceksin.(sıfır araçlar 3 sene sonra vizeye girerler, bizler mecburen sıfır arabayı vizeye soktuğumuz için 1 sene kaybımız oluyor)

hakan bey sıfır araba muayeneye gitmiyormu. eğer gitmiyorsa benden 250 tl talep etmeleri normal. ben gider diye düşünmüştüm

Üst Alt