Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç alabilmek için rapor oranımızı nasıl yükselttirebiliriz?

teknolojikx

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm benim özürlü bir yavrum var yürüyemiyor, konusamıyor,kendi başına kendi işini yapamıyor yani herhangi bir işi için mutlaka birine veya birilerine muhataç bu yavrum benim kız çocuğu.
onun özürlü raporu var özür oranı %70 devletimizden ALLAH razı olsun birçok imkanlarından faydalana biliyor. fakat yürüyemediği için ve zihinsel olarakta bir takım problemleri olduğu için tekerlekli sandalye gibi araçları kullanamıyor .şuan kızım 9 yaşında kızım gezmek istediğinde veya ev sıkıldığında hiç bir yere götüremiyoruz.
Bende bu sorunu çözebilmek için otomobil almak istiyorum,fakat raporu%70 olduğu için inidrimden faydalanamıyorum . sizden beklediğim cevap veya yardım biz bu raporun oranını artırtabilir miyiz. Eğer artıra bilirsek veya böyle bir imkan varsa yolu ,yöntemi nedir nasıl bir yol izlemeliyiz

saygılarımla şimdiden teşekkür ederim

bu bir risk bence hiç denemeyin derim.şuan yeni alınan raporlarda çok düşüşler oluyor.%70,in altına düşürme olasılıklarınıda göz ardı etmeyin.

merhabalar yani raporun oranını yükseltme şanşımız yok mu diyorsunuz? :(

Belirleyici olan şey sakatlık oranı cetveli'dir. Bu cetvele göre %90 ve üzeri rapor çıkartabileceğinizden emin olmadan yeni rapor peşine düşmeyin sakın...

Üst Alt