Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç alırken bayiler sabit olan liste fiyatlarında indirim uygular mı?

telyo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese selam,

Ötv indirimli sıfır araç alırken, bayilerin liste fiyatını sabit tuttukları söyleniyor. Oysa normal olarak bir araç almaya gittiğiniz zaman, adamlarla çok iyi pazarlık yapıp 2 - 3 bin civarında indirim yapılabiliyor. Yeni araç alanlar bu konuda bizi bilgilendirebilirlermi?

Not: Böyle bir problemle karşılaşmamak için aracın pazarlıklarını yapıp, fiyatta anlaştıktan sonra, en sonunda ötv indirim hakkım olduğunu söylemeyi düşünüyordum. Ama böyle bir durum var ise hiç uğraşmıyayım.

telyo;

heralde yeterince indiğini düşünüp çok da yanaşmıyorlar gibi
hatta OTV indirimini doğru dürüst hesaplama'yanlar bile oluyor
biraz da aparat olayı, plan+proje+takip... yani ek zahmet çıktığı için...
liste fiyatından tutturuyorlar

OturanBoğa;

Ben bunu kullanmayı beceremedim, bir değişiklik olmamakda. Bytescout XLS Viewer programını kullanıyorum o yüzden olabilir mi?

Ya doğru söylüyorsunuz ben daha önceleri ötv siz araç aldım yaklaşık 2- 3 bin lira indirim yaptırıyordum ama ötv indirimli dedikçe kesinlikle indirim yapmıyorlar nedendir anlamadım halbu ki aynı şey diye düşünürken anladım ki adamlar diğer araçlarda faturayı düşük kesip devletten çalıyorlar ötv-kdv düşük ödeniyor ondan indirim yapıyorlar yani kendi karlarından değil devletten indirim ama yine de indirim yapan bayiler vardır her yeri arayın farklı illeri bile kesin indirim alırsınız

Üst Alt