Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv indirimli araç alırken tse'den istenen belge..?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba ötv indirimli araç için bayiye başvurdum maliyeden sol ayak gazi ile ötv indirimli araç alır yazısı geldi. Tse den ise ehliyetim eski ama raporun 2016 olduğu için eski rapor yada il sağlık mudurlugunden sürücü olur yazısı istiyormuş bilgisi veya tecrubesi olan arkadaş varsa bilgilendirebilirmi her yerde yeni rapor isterler bunlarda eski rapor istiyor.

CELALBAYRAKTAR

Yani TSE araca onay vermek için ehliyetin değiştirilmesini mi şart koştu? Eski ehliyetle araç alan bir çok arkadaşımız var...

Kısıtlılığın hangi uzvunda?

Ben raporu 2016 da aldığım için ehliyetim yeni olacakmış. Kısıtlılık sağ bacak polip sekeli. Bende gittim ehliyet için rapor aldım ordan il sağlık müdürlüğüne ordan aldığım belgeyi verdim şimdi işlemler yapılıyor onay geldi

Merhaba bende bu ay araç aldım benim ruhsatta herhangi bir ibare yok. Arkadaşımda bu ay aldı onun ruhsatında sahibinden başkası kullanamaz yazıyor.benim tertibat sol ayak gazi arkadaşiminki elden gaz fren tertibatı. Acaba bu şekilde bir işlem yapmadan eşim aracı kullanabilirmi.

CELALBAYRAKTAR

Araçta donanım varsa, aracı yakınlarının kullanabilmesi için TSE'den belge alman şart. Ruhsatta kısıtlama bulunmaması yasal olarak sana avantaj sağlamaz.

merhaba..bende 2017 tarihli otomatik vites araç kullanır raporum ve 2008 yılında aldığım üzerinde ibare olmayan h sınıfı ehliyetim ile araç almak için vergi dairesine zorla kabul ettirdim..şimdi 4 gün oldu bekliyoruz.trafik işlemleri daha başlamadi..aracı aldığım bayi elemanı vergidairesinden gelip aracın otomatik vites olduğuna dair foto çekip dosyaya koyacaklar falan dedi..bu süreç böylemi işledi sizdede..
birde ehliyeti değiştirmeniz istenmiş..2020 yılına kadar eski ehliyetler geçiyor diye biliyordum..bilgi verirseniz sevinirim..iyi akşamlar

Arkadaşlar bu konudaki güncel deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Üst Alt