Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç alırsak 2022 maaşı kesilir mi?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
%92 engelli raporumla ÖTV indirimli araç almayı düşünüyoruz ..Bu durumda 2022 maaşım kesilir mi? Bu konuda kesin bir bilgiye sahip olan arkadaş cevap verirse sevinirim..

bu konuda net bilgiyi sydv alırsın ben sordum aracın 120 de 1 i hane gelirine ekleniyormuş
hiç kimse kesin bilgi veremiyor bende almayı düşünüyorum ama şu an beklemedeyim belki ilerde kanun değişir diye devlet engellilere ötv indirimli araç alma hakkı veriyor sonrada araç alırsan maaşını keserim diyor yani iki yol var ya maaşı tercih edeceğiz yada aracı inşallah kanun değişirde maaş kesilmeden araç alabiliriz

bu sitede SYDV çalışanları var denmişti.umarım onlar mesajı görür de cevaplarlar

benim kanaatime göre sydv deki müdürün insafına kalmış bir şey isterse keser istemezse kesmez

Bende Murat bey gibi biliyorum,
Aracın rayiç bedelinin 120'de bir'i ile, hanedeki diğer gelirlerin toplamı kişi sayısına bölünür
243,43 TL'yi geçmiyorsa kesilir,
Araç aldığınızda SYDV'ye bildirmek zorundasınız, bildirdikten sonra gerekli incelemeleri onlar yapacaklardır. Geçtiğini tespit ederlerse kesilir.

KKELEBEKK;
İlginiz için teşekkürler Kısmet hanım.....

sıfır otv ındırımı olmadan degerı 35000 tl lık bır arac alıcam dayım asgerı ucretlı calısan bırı 5 kısılık aıle nufusu var tek gelırlerı askerı ucret maası ve yegenıme baglanan 2022 maaşı ben sıfır arac alıcam parasını felen odıcem yeğenımın maaşı kesılırmı ? bılgısı olan yardım edebılırmı ?

Aracı almadan önce Alacağınız aracın modelini markasını ve kasko bedelini öğrenip Sosyal yardıomlaşmaya gidin. bu aracı almayı düşünüyorum aldığımda 2022 kesilirmi diye sorun..

Her araç marka ve modeline göre rayiş bedeli değişiyor o yuzden işinizi şansa bırakmayın ve önce gidip bilgi edinin..

Aracın 120'de 1'i demişlerde aracın komple fiyatı mı baz alınacak yoksa ötv indirimli fıyatını baz alıcaz...

Arac bedelının 120'de 1'i demişlerde aracın komple fiyatı mı baz alınacak yoksa ötv indirimli fıyatını baz alıcaz...

120 de biri hesabım nasıl oluyor 30.000 tl 120 de1 hesaparmısınız

Üst Alt