Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv indirimli araç almak bakım aylığını etkiler mi?

_YaŞaM_

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba ben bedensel engelliyim raporum 95 evde 3 kişi yaşıyoruz babam annem ben eve gelen gelir babamın emekli maaşı ( ssk işci emeklisi) birde benım bakım aylığı var. ve kardeşim benim üzerimden araba almayı dusunuyoruz. bunda benim bakım aylığım etkilenir mi ?? alıp yada bilgis oalnlar lütfen paylasırsa sevinirim. teşekkürler...

Alacağınız Aracın fiyatı nedir?

Araç eve gelir getirmeyeceği için(kiralama yada ticari taksi olarak kullanılmadığı sürece) kesilmez. Almadan önce tabi Sosyal hizmetlere sorarsanız en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.

bende alacaktım lafla olmuyor aracı aldıktan sonra kurula girer dedi memur olumlu yada olumsuz bir şey diyemem dedi yani riskli

yani tam net bi bilgi kimse bilmiyor tşk ederım yınede

Size verilen bir haktır bu, kesilmesi hangi durumlarda söz konusudur?

Eğer ki aldığınız araç kiralanacak ise,
Eğer ki aldığınız araç üzerinden para getirecek işler yapılacak ise ve araç aracı ise,

Kesilir diğer durumlarda bireysel kullanımda kesilmez, ha kesilebiliyor ancak daha sonrasında hemen itiraz ederseniz mecburi olarak bağlanır.

Üst Alt