Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç almak için Hyundai bayi tavsiyesi?

consiglier

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba;
Bildiğiniz gibi otomobil alımlarında engelli indirimi için üst sınır 247 bin tl, ancak benim istediğim Hyundai Tucson Elite Plus Modeli 290 bin civarında, şuan yıl sonu indirim olur ümidiyle bekliyorum, böyle bir durumda araç alabilen oldu mu? Bayiye siz 247 binlik fatura kesin ben kalanı elden vereyim biri bir teklifte bulunanlar olmuş ama bayi yasal olmaz diye buna yanaşmıyor, istanbul'da bazı bayilerden sağlam indirim aldığını söyleyenler oldu, bildiğiniz bayi tavsiyesinde bulunur musunuz?

Teşekkürler

consiglier

Elite plus aracı limitte almanız zor. Nline modelini bile vermiyorlar. Ocaktan itibaren yeni limitle alabilirsiniz.

forumları ve faceten grupları takip edin.. şehir, bayi öneren çok kişi var oralarda.. hatta forumdonanım adlı sitede ötvsiz araç fiyatları diye başlık var, fiyat alanlar paylaşıyor..

@StratoS
Öyle olacak sanırım, ocak ayındaki fiyat artışı ile araba seçenekleri de biraz artabilir

Üst Alt