Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç almak istiyorum kızımın adına..?

yaban1çiçek

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar. ÖTV indirimli araç alan var mı kızım %90 engelli. Kas güçsüzlüğü ve yutma problemi var işitme cihazı da kullanıyor. Sürekli hastane hastane geziyoruz henüz bir tanısı yok. Şu anki aracımız iyi değil klimasız. Kışın soğuk yazın sıcak oluyor. Evimizde biraz ineklerimizi var onları satıp iyi bir araba almayı düşünüyoruz. Ama raporumuz Eylül'de yenilenecek. 6 ay kaldı. 6 ay kala alamayacağımizi söyledi birisi. Erken almamız lazımmıs. Bu iş nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim. Hemen alına biliyormu bu araç raporla gidince. Uzun yola gidicez bayram sonrası tedavi için iyi araç lazım yola.

Rapor yeterli, vergi dairesi ve listede olan araç bayileri ile görüşebilirsiniz

Merhabalar Raporum %90 aslı gibidir vs istediler gönderdim. evrakları felan teslim ettim bayi aracılığı ile ne kadar sürer ötv indirimi onayı? Kaç gn beklerim?

Bugünkü bir gazetede şöyle bir haber var.
Konu ile ilgilenmediğim için haber eski midir yoksa yeni bir haber midir bilmiyorum.
Bilginize.

Raporu olduğu için 18 yaşın altı olduğundan ebeveyni olduğunuz için onun yerine alabiyorsunuz.18 yaşına geldiğinde vasilik davası açarak vasiliğini alıp işlemlerini o şekil devam ettirebiliyorsunuz.benim kızımda yaşadığım süreç böyleydi.yasalar değişmediyse.benim kızım şuan 29 yaşında

Son düzenleme:
Üst Alt