Arkadaşlar merhaba benim bi sorum var: Yeni limit belli olunca kardeşim üzerine ötv indirimli bir araç almak istiyoruz %90 engelli raporu üzerine.Benim de yürüme engelim var memur olarak çalışıyorum ötv indirimli aracım da var 2015 yılında aldığım. Biz 6 engelli kardeşiz şu an 3 ü ile yan yanayız iki farklı hanede. Aracım bana mı onlara mı derken yetişmiyor. Sorum şu; biz araç alırsak onların maaşı kesilir mi? Sonuçta ellerinde maaşları var bi de kesilirse na yaparlar. Araştırınca hep aldıktan sonra belli olur cevabını aldım. Eğer kesilme durumu varsa hiç bu işe kalkışmayalım. Bu konuda bilgilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Not: 2 hanede 4 er kişi olarak görünüyoruz. Gelir olarak engelli aylıkları bakım aylıkları var. Bizim hanede ben memurum ve araç var. Bahsettiğim kardeşim ise diğer hanede ve engelli ve bakım maaşları dışında babam bağ-kur emeklisi maaşı var başka gelir yok
Not: 2 hanede 4 er kişi olarak görünüyoruz. Gelir olarak engelli aylıkları bakım aylıkları var. Bizim hanede ben memurum ve araç var. Bahsettiğim kardeşim ise diğer hanede ve engelli ve bakım maaşları dışında babam bağ-kur emeklisi maaşı var başka gelir yok