Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli aracımıza MTV borcu çıkarıyorlar. Nasıl itiraz edebilirim?

Mehmetk01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
özürlü babam adına ötv indirimli araç aldık. Babam geçen günlerde vefat etti vergi dairesine gittiğimizde aracın mtv borcu olduğunu öğrendik. Borcu ödedim. Ancak bu borcun iptal olması için dilekçe verdim.
Mtv ile ilgili ayrı bir dilekçe verilmesi gerektiğini söylediler ancak bize aracı aldığımızda ne vergi dairesi ne de trafik tescil biriminden böyle bir uyarıda bulunmadılar. Doldurmamız gereken herhangi bir formda vermediler. şimdi bu borcu iptal ettirebiliyormuyuz bunu öğrenmek istiyorum.

rapor suresız mıydı surelı mıydı?rapor surelı ıse bıttıgı gun ceza ıslenıyor.

mtv

ugir

rapor süreli 2 yıllıktı ancak raporun 1. yılında hastamız vefa etti

başınız sağosun öncelikle.malesef süreli raporlarda sure boyunca mtv muafıyetınız oluyor.süre bittiğinde vergi otomatıkmen ıslenmıs oluyor.arac vefat edenın uzerıneyse nasıl bır yol ızlenıyor bılememıyorum

vefat tarihi itibarı ile dönem mtv'leri ödenmeye başlanıyor.

vefat etmeden önceki 1 buçuk yıla ait vergi çıkıyor bunu vefat ettikten sonra iptal ettirebiliniyor mu? bunu soruyorum. başka bir şey değil

Mehmetk01

vefat etmeden önce mtv'den muaftır. O döneme ait vergi borcu varsa bir dilekçe vererek bunun iptalini istemelisiniz

Üst Alt