Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirmli 60000 TL'ye kadar tavsiye edebileceğiniz otomatik vites araçlar neler?

erdoggan38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar inşallah en fazla 60000 TL' ye kadar ötv indirimli otomatik vites araç almayı düşünüyorum ama aklımda da en ufak bir fikir yok. Hangi araçları tavsiye edersiniz, dizel mi olsun benzinli mi ? 60000 TL de kaç tl indirim alabilirim. Şimdiden çok teşekkir ederim..

Ben daha önce Peugeot 206+ kullandım.Şuanda Hyundai İ20 2015..ikisinden de uzak dur. Kesinlikle dizel al..

dize derim çok kullanmayacaksan. araç olarak volvo s60, golf, passat olabilir

Bende dizel olarak düşünüyorum ancak bütçem kısıtlı, en fazla ötv indirimden sonra 40000 - 45000 arası para ödeyebilirim

yılda 10 bin km üstünde yapıyorsan dizel yoksa benzinli işini görür.

otomatikte sorun yaratmaz baş ağrıtmaz bana göre honda... 2.el pazarıda çok çok iyi 5 yıl sonra değiştirmek istediğinde en fazla kar edeceğin markalardan biri şu an dizeli yok çok km yapmıyorsan gerek de yok dizele. polo çok küçük bence ailenle arkadaş grubunla sık kullanmaya uygun değil keza bagajıda öyle. yada skoda modellerini incele dsg sanzıman var vw ile aynı daha uygundur.

60 bin tl'ye otomatik egea alırsın küçük segmentte ise polo alırsın,

@keops16

ötv hesabı yapmadın galiba ?

60 binin ötv indirimi çıkanıyla araba soruyorsa seçenek pek yok.

ötv siz haliyle 60bin civarı bir araba sormuş anladığım kadarıyla arkadaş

Geçen hafta yeni kasa astra dizel test ettim 136 hp 320 nm tork var tam otomatik çok donanımlı o paralara alırsın

@sputnik 2016 Yeni Opel Astra HB 1.6 Dizel 110 HP MT6 * Design (En Düşük Paketi) * 78.650 TL (ÖTV İndirimli Fiyatı da 53,700 TL ye Geliyor.)
[FONT=sans-serif]
Arkadaşımız: en fazla ötv indirimden sonra 40000 - 45000 arası para ödeyebilirim demiş.

[/FONT]
@erdoggan38
1- 55-60 Bin TL Arası Bulabilirim Dersen 2016 Yeni Kasa Opel Astra HB Almanı Öneririm.
2- 50-55 Bin TL Arası Bulabilirim Dersen 1.6 Dream Eco(Otomatik) Benzin/LPG 76.630 TL (ÖTV İndirimli Fiyatı da 52,400 TL ye Geliyor.)
3- Toyota Auris
Bu Üç Seçenekteki Arabalar Otomatik Vites olarak yazdığım fiyat aralığında en sorunsuz marka ve modellerdir.
Arabadan İyi anlayan Bilgi amaçlı yakın çevrene de sorabilirsin.
Toyota Auris Senin İşini Bence Görür İncelemeni Tavsiye Ederim. Hem Yakıt olarak Hemde Otomatik Vites olarak Toyota-Auris Senin Fiyat Aralığında Alınabilecek En İyi Araba.

ben i30 elite dizel altım geçen sene şuan 57-60 arası geliyor tavsiye ederim on numara araç

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben ötv indirimi olduktan sonra 40.000 - 45.000 TL ücret ödeyerek alabileceğim araç arıyorum. Şu an için benim de aklıma yatan araç Toyota Auris oldu ama kısmet bakalım. Çok teşekkürler

Yeni çıkan elntraya da bakın derim güzel bir araç tasarımı felan iyi

araç almadan önce honda civic otomatik vites bakmanı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. bu yıl sonunda yeni kasası çıkıyor. Buradan görüntülerini görebilirsin.

Renault Kadjar 1.5 DCİ EDC otomatik piyasada en az yakan dizel otomatik.

2016 Skoda Octavia 1.2 Style DSG önereceğim bende sanruflu, 55.500 e geliyor.

Üst Alt