Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV istisnasından yararlanarak almış olduğum aracı satarken ÖTV'sini ödeyecek miyim?

bahtsızbedevi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle şunu belirteyim 7 yıl evel gümrük vergisi ve ötv istisnasından almış olduğum aracı satarken çektiğim eziyetleri bu şekilde avrupadan araç getiren herkes bilir. Bunun için bende bu sefer ki aracımı yurtiçinden alıyorum, fakat kafamdaki şu soru beni kuşkulandırıyor. Yurtiçinden aldığım Ötv istisnası yapılan aracımı satarken yine ötv sini ödeyip öyle mi satacağım eğer bu şekilde olursa ne manası var bu sadece ötv ödenmesini geciktiriyor olur. 5 yıl geçtikten sonra da ötv ödeyecekmiyim. Lütfen cevaplarınızı acil bi şekilde bekliyorum.

TEŞEKKÜRLER.

arkadaşım eğer 5 yıl binerseniz ötv ödemezsiniz istediğiniz kişiye satarsınız ama 5 yıldan önce satarsanız ödersiniz ötv yi

arkadaş 7 yıl oldu diye yazmış aslında 7 yıllık bir araç için ötv ödememesi ğerek

yurtdışından alınan araçlarda süre 10 yıl, yurtiçi 5 yıl

Üst Alt