Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV maufiyeti değerlendirilmemiş yeni alınan rapor ile ÖTV'den yararlanabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Başka bir amaçla yeni aldığım ağır engelli ibareli %93 oranındaki sürekli olan raporumla ötv indirimli araç alabilir miyim? Eğer yeni rapor almaya gerek yoksa bunun yasal dayanağı nedir? Hastanede görevli memur 200 TL ödeyip yeniden rapor almam gerektiğini söyledi.

alabilirsiniz

görevliler alamazsınız derlerse itiraz edebileceğim kanuni bir dayanak var mıdır?

%90 altı raporunuz olsaydı, ÖTV'siz araç işaretli rapor istiyorlar. Benden bu şekilde istendi. Ve hatta Otomatik Vites Kullanır ibaresini de istediler. Ama %90 üstü raporlar direk ÖTV'siz araç alabildiğinden istemeyebilirler. Direk Trafik Vergi Dairesine sorabilirsiniz.

valla bu rapor işinden bişey anlamadım ben heyete girmedım 2012 yılında alınmış raporu kullanacam arac alırken ehlıyetıdeğiştım ancak sağık raporunu eskıyı kullanaacam

Üst Alt