Merhaba iyi akşamlar, 2011 yılında almış olduğum %44 sürekli bir raporum mevcut ve 2017 yılında vergi indirimim oranım düşürülmeden onaylandı. Şuan ÖTV muafiyetli bir araç almak istiyorum. Raporum eski olduğu için vergi dairesi raporumun yenilenmesi gerektiğini söyledi. Yeni sisteme göre H ehliyeti alabilir, Özel tertibatlı araç kullanması gereklidir ibarelerini ekleyebilmem için raporumu güncellemem gerekiyor diye söylendi.
Şuan bir fabrikada Engelli kadrosunda çalışmaktayım. Şayet oranım düşürse işimden olma ihtimalim varmıdır ? Kazanılmış haklarım kaybolur mu. H Ehliyetim mevcut ve 32.01 kodu elden tertibatlı gaz fren kodu eklendi.
Sormak istediğim, raporumu güncellemek istediğim takdirde oranımın düşürülme ihtimali varmıdır ?
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan bir fabrikada Engelli kadrosunda çalışmaktayım. Şayet oranım düşürse işimden olma ihtimalim varmıdır ? Kazanılmış haklarım kaybolur mu. H Ehliyetim mevcut ve 32.01 kodu elden tertibatlı gaz fren kodu eklendi.
Sormak istediğim, raporumu güncellemek istediğim takdirde oranımın düşürülme ihtimali varmıdır ?
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi