-arkadaşlar 2006 da H sınıfı ehliyetimi aldım ve hemen akabinde honda city 2007 model aracı ötv siz aldım
-şimdi 5 yıl doldu gittim citroene aracı verdim yerine 23500 kredi de çekip yeni C4 siparişi verdim
-adamlara vekalet çıkardım o tadilat sökme takma ,trafik fln için 1500 tl o da kredi içinde öyle 23500 çektim yani
-kredi tamam adamlar işe başladı ama bir tel geldi eeee
sizin raporda özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi olmayınca vergi dairesi bunu kabul etmiyor gidip yeni rapor alcan
1 rapor demek 1 hafta demek aracımda yok artık elimde hastaneye gitmek için izin lazım işyerimden daha yeni izin kullandım söyledim bana sen fazla oldun ama dedi şefim
nerden baksan kafayı sıyırırsın bu işe
yahu bu H sınıfı turistlere mi veriliyor allah aşkına bu ne işkencedir ya
daha önce uçak mı verdin bana zaten daha önce almışım ben araba
nedir bu ya biri bana bunun böyle olmadığını söleesin lütfen ya %40 sürekli raporum var sağda felç işte
allah sizi bildiği gibi yapsın
-şimdi 5 yıl doldu gittim citroene aracı verdim yerine 23500 kredi de çekip yeni C4 siparişi verdim
-adamlara vekalet çıkardım o tadilat sökme takma ,trafik fln için 1500 tl o da kredi içinde öyle 23500 çektim yani
-kredi tamam adamlar işe başladı ama bir tel geldi eeee
sizin raporda özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi olmayınca vergi dairesi bunu kabul etmiyor gidip yeni rapor alcan
1 rapor demek 1 hafta demek aracımda yok artık elimde hastaneye gitmek için izin lazım işyerimden daha yeni izin kullandım söyledim bana sen fazla oldun ama dedi şefim
nerden baksan kafayı sıyırırsın bu işe
yahu bu H sınıfı turistlere mi veriliyor allah aşkına bu ne işkencedir ya
daha önce uçak mı verdin bana zaten daha önce almışım ben araba
nedir bu ya biri bana bunun böyle olmadığını söleesin lütfen ya %40 sürekli raporum var sağda felç işte
allah sizi bildiği gibi yapsın