Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyeti için vasi mi vekalet mi gerekli?

Ynr258

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba grupta yeniyim cevaplarsanız sevinirim annem diyaliz hastası onun üzerinden araç almak istiyorum alacağım araç başka bir şehirde annem yürümekte güçlük çekiyor ve araç alacağım ile maalesef gidemez onun haricinde aklen herhangi bir durum söz konusu değil gayet kendini ifade edebilir durumda, ben sadece noterden vekalet ile araç alabilirmiyim annemi götürmeden yoksa illa vasi icin mahkeme kararımi almam gerekecek 2.sorum.ise rapor 2008 yılına ait ve sürekli şeklinde orjinali kayıp bugün hastaneye gittim aslı gibidir şeklinde raporu tekrar kaseleyip verecekler bu sorun olur mu ?

Ynr258

merhaba. noterden vekalet almanız yeterli. 2008 deki raporun durumu ise net değil aslı elinizde olmadığı için. Bunu da aracı hangi şehirden alıyorsanız oradaki vergi dairesine sorup teyit etmeniz gerekiyor.

Üst Alt