Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv muafiyeti için yeni rapor alırsam ve oran düşerse önceki haklarımı kaybeder miyim

linearray

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Sol kol Ekstremite' den dolayı 2000 senesinde almış olduğum %40 raporumu ne yazık ki araç alımı için kullanamıyorum. Tekrardan yeni bir rapor çıkartmam söylendi fakat bu seferde rapor oranım %20 lere düşüyor. Daha önce almış olduğum %40 oranlı rapor ile o dönem ( 2000 veya 2001 senesi ) vergi indirimi almıştım ve emekliliğime 2-3 sene kaldı. Şimdi sormak istediğim, yeni bir rapor alırsam ve oran düşerse, bu daha önce almış olduğum vergi indirimine olumsuz etki eder mi?

Ayrıca 2008 senesinde almış olduğum H sınıfı ehliyetim mevcut.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

hiç bir değişiklik olmaz merak etme bizim ülkemizde her işleme ayrı rapor saçmalığı olduğu için bir problem çıkmaz bende 2001 yılında almış olduğum %40 raporla çalışıyorum sınavlara giriyorum H sınıfı ehliyet ve araç için rapor aldım %40 vergi indirimi için başvurdum %19 yani demek istediğim herhangi bir problem yok emekli olurken tekrar rapor istemezlerse tabi

Üst Alt