Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyeti ile araç almak için hangi raporumu kullanmalıyım?

YOLCU33

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
2014 yılı sürekli raporum ve 2017 yılında verilen 1 yıl süreli raporum var.ötv muafiyeti ile araç almak istiyorum hangi raporu kullanmam gerekiyor.
Not: Defterdarlığa vergi indirimi için 2017 raporumu sundum hala vergi indiriminden faydalanıyorum . herhangi bir süre belirtilmemiş...

merhaba raporunuzda belirtilen engel türünü yazmanız gerekiyor cevap alabilmek için çünkü 2019 da yönetmelik değişti bazı engel türleri için yeniden rapor zorunlu oldu. Bazıları için ise raporda gerekli açıklama var 2019 yılı öncesi raporlarda kabul ediliyor.

seçmece rapor mu oluyor elinizde ne varsa diye ...kanunen en son aldığınız tek rapordur diye biliyorum.

En son tarihli raporu kullanmak zorundasınız.

Bülent bey, gelir idaresine gittim raporunuzun süresi bitmiş dedi...yeniden rapor alman gerektiğini söyledi..ne yapacağımı bilemiyorum ..süreli raporu kullanamıyor muyum

Üst Alt