Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetiyle araç alırsak evde bakım aylığı kesilir mi?

Murat7874

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babam engelli ve annem bakım maaşı alıyor. Ben evliyim ayrı yaşıyorum. Yani evde iki kişi oturuyor. Ötv siz araç almak istiyorum. Bu şekilde araba alırsak bakım maaşı kesilirmi. Hatta ödenen maaşlar geri alınırmı . Aynı evde yaşamadığı oğlu bu şekilde araba alamaz mı. Bir de araba fiyatının 120 ye bölünme konusu var. Evdeki gelire evde bakım maaşı dahil mi hariçmi bölünüyor. Emekli maaşı 1500 lira

ÖTV’siz araç alırsak evde bakım aylığı kesilir mi?

Arkadaşlar benim kardeşim 100 100 engelli bakım ücreti alıyoruz başka gelirimiz yok teyzem engeli kardeşim üzerinden bize ötvsiz araç alıcak( ticari değil ) ötvsiz 70000 tl bakım ücretimizi keserler mi ?

merhaba bu ötv den kaynaklı arac almak ıstıyorum ama bır tereddüdüm var konu şu Evde bakım ücreti alıyorum engelli kişiye baktığım için %90 üzeri raparumuz var eli yüzü düzgün bir araç alalım dedik aracın ücreti tamamı oğlum tarafın ödenecek benim gelir dağılımımda evime giren ekstrr bir aylık olmayacak ayrıca aldığım aracı bu konuyla ilgilenen sosyal hızmetlere arac aldığımı da bildirem peki benim adıma araç aldığım evde bakım ücretini keserler mi gelir durumum aynı sadece aracın ücretini oğlum verecek kesilmesinden korkuyorum bilginiz var mı konuda
2022 kesilir bunu biliyorum

Üst Alt