Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli anahtar teslim araç bedeli..?

seyithan

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaslar kısmet olursa bir ay icinde arac alacam.daha once yurt dısını dusundum ama sonunda yurt icinde almaya karar verdim.sıfır kilometre arac alırken neler yapmamı onerirsiniz.yani bayiden neler alabilirim hem fiyat hem ekstra neler alabilirim.anahtar teslim deyince neler giriyor bu anahtar teslim fiyata.kaskoyu hangi firmaya yapmamı onerirsiniz bu konu larda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Anahtar teslimde sadece arabanın binmeye hazır hali ile alırsın sen bunların yanında paspas,saglık çantası ,yangın tüpü,alarm sistemi xenon far gibi araca sonradan takılan aksesuarlardan isteyebilirsin.....

Kaskoyu aracı aldıgın firmanın anlaşmalı olan kasko şirketi ile yaparsan ilerde ALLAH korusun kaza filan olursa daha hızlı hizmet alırsın...

şimdi kafam karıştı sevgili dostum ilker plaka masrafı bayiye ait oylemi oluyor.buna trafik sigortası falan var biz engelliler olarak bunları oduyormuyuz.bu konuda bilgi alabilirmiyim.

Üst Alt