Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli araç için sağlık raporu ücretli mi?

Hemofili av1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamlar. geçen ay ötv muafiyetli araç sağlık raporu almak için bulunduğum ildeki üniversite hastanesine başvurdum. işlemleri halledip kurula girdim çıkmasını bekliyorum. ilk başvuruda ötv muafiyeti için başvurduğumu , arkasında olması gereken ibareleri belirttim. ücreti sorduğumda ise herhangi bir ücrete gerek olmadığını söylediler. dün bir yakınım yine aynı sebeple aynı hastaneye başvurdu ama ondan 200 tl ücret istenmiş. bugün aradım ve yine gerek olmadığını , benim özel donanımlı araç alacağım için başvurularının farklı olduğunu belirtti(yakınım %90 üzeri alacak muhtemelen). Doğru mudur bu bilgi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

İşini halletmişsin zaten. Ne sıkıntısı yaşayacaksın, keyfine bak boşver.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

doğru hocam hallettim ama kuşkulandım şimdi yanlış anlaşılma dolayısıyla ibare eksiklikliği işaretlenmemiş yerler falan vardır diye düşündüm.

benden 200 tl aldılar büyük ihtimal seni yanlışlıkla es geçtiler raporun çıkınca ücreti ödettirirlerse şaşma çünkü ötv indirmi araç alımlarında 200 tl hastaneye rapor için para ödüyorsun sen bence kayıt yapana bi danış ötv için olduğunu vurgula

Hemofili av1

Heyet raporu alınca bende ücret ödemedim. Sadece engelli ehliyetini yenilemek için ücret ödedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt