Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muhafiyetinden yararlanıp araç almak istiyorum. Nasıl bir raporum olmalı?

corci

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sol alt eksremite özürlüyüm ve özürlü aracı almak istiyorum arac alabilmem için nasıl bir rapor çıkartmam lazım? rapor alırken özellikle belirtmem gereken yada dr yazdırmam gereken şeyler nelerdir? otomatik vites araç alırsam kullanabilirim özel donanım eklememe gerek yok bunu raporda belirtmeme gerek varmı? bu aracı eşimde kullanabilirmi? lütfen bana yardımcı olurmusunuz!!!!

H sınıfı ehliyetiniz varsa raporunuzda otomatik vitesli araç kullanabilir yazması yeterli birde doktora raporun sürekli olarak yazılmasını rica edersen bir daha rapor almanada gerek kalmaz ( 5 yıl sonunda eğer yeni araç alacaksan ) eşinizde bu aracı kullanabilir.

sol alt ekstremiteden rahatsızlığınız varsa "otomatik vitesli araç kullanır" ibareli bir raporla salt otomatik vitesli bir aracı ÖTV indirimli olarak alabilirsiniz.. ÖTV indirimi ile alınan salt otomatik vitesli araçları herkes kullanabilir, bu konuda kullanım sınırı kaldırılmştır.

sadece ötv indirmindenmi faydalanıyoruz kdv indirmide varmı

maalesef kdv indiriminden faydalanamıyoruz şimdilik

Üst Alt