Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV raporumu Haseki hastenesinden aldım. Öneririm.

ozdenkara

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2010 YILINDA HAYDARPAŞA NUMUNE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTENESİNDEN ALDIĞIM ENGELLİ RAPORUM MEVCUT VERGİ İNDİRİMDE KULLANIP ERKEN EMEKLİ OLDUM ,bu raporum ötv indirimde de geçerli bayide araç alma düşüncesindeyken raporu maliye ye gönderip onay aldılar , buna rağmen araç alma aşamasında sorun yaşamamak için haseki hastenesine başvurdum internetten randevu aldım daha önce hasekiden işlem yapmadığım için bir sefer hastaneye gidip sağlık kuruluna kimlikle kayıt olmanız gerekiyor veya telefonda rica ile de kaydı yaptırabilirsiniz bu kayıt işleminden sonra randevuyu netten aldım , şansa ertesi güne boş yer vardı randevuyu alırken raporu hangi iş için kullanmak istiyorsanız onu seçiyorsunuz ötv seçeneği var , sağlık kurulu muayanesini aynı gün bitirdim kardeşimde geldi sıra tuttu dahiliyede çok sıra oluyor tek gidince aynı gün bitirmek çok zor , 2010 yılında aldığım raporda sistemde çıkmadı iki raporumda elimde her nekadar ötv için başvursamda raporda Karar ÖTV+ENGELLİ KİMLİK KARTI+VERGİ MUAFİYETİ+MAAŞ(2022 SAYILI YASA ) yararlanır yazıyor

ÖTV RAPORU için hastane arayan arkadaşlarımıza HASEKİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ÖNERİRİM

sizin engeliniz nedir öğrenebilir miyim üstad. raporon kaç tarihli. acıklama kısmında özel tertibat falan yazıyor mu

½90 üzeri mi yoksa otomatik ya da özel tertibatlı araç kullanır ibaresi var mı raporda?

sinir sistemi : herediter polinöropati, hafif orta yürüme bozukluğu hafif orta sağ üst ekstremite fonksiyon bozukluğu hafif sol üst esktremite fonsiyon bozukluğu , rapor tarihi 08.06.2016 , özel tertibat yazmıyor ,

haseki hastenesinin verdiği raporda sadece "Karar ÖTV+ENGELLİ KİMLİK KARTI+VERGİ MUAFİYETİ+MAAŞ(2022 SAYILI YASA ) yararlanır yazıyor" yazıyor %57 oran

Üstad bu raporu hangi vergi dairesi kabul etmiş. Benimde engelim sağ üst eksremite el ve kolumu kısıtlı kullanabiliyorum. benimde 2015 yılında aldıgım raporda ötv+ h sınıfı yazıyordu. ötv için özel tertibat yazılması gerekiyo dendi bana.

Ya gerçekten durumlar karışık. Yani hangi şeye inanacağımızı şaşırdık. Birinin olmaz dediğini öteki olur diyor.

il sağlık müdürlüğünden aldığım kodlamaların olduğu rapor var tek elle idare edilen gaz fren ve otomatik şartı var ,sayar otodan aparatları araca taktılar proje tse den e geçti , bugün maliye onayı alındı , muayane ve tescili kaldı kısmetse çarşambaya aracı alacağım

skaradeniz

İstanbulda sadece ümraniye nakil vasıtaları vergi dairesinden yapılıyor

Bir gün sonrasına randevu alabilmeniz gerçektende muhteşem olmuş.Adana da en erken 2 ay sonrasına randevu verilmekte.

Malesef bir çok vergi dairesi birbirini tamamlayan 2 raporu birlikte kabul etmiyor, illa ötv raporunda otomatik ya da özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresini istiyor, şansınız varmış güle güle kullanın.

Hyperfex

evet aynen benim :) teşekkür ederim

sadık19
ehliyet raporu için başlangıç aile hekimidir
aile hekimi sonra uzman hekim ordan il sağlık kurulu

hasekiden ehliyet için başvurduğumuz sağlık raporu il sağlık müdürlüğünde olumsuz sonuçlandı.Normal ehliyet alır ibaresi yazıldı.(bizim sorunumuz sol kalça çıkığı, bacak dierinden ince ve güçsüz iki santim kısa dierinden.)bende itiraz ettim dilekçe doldurdum aynı yerde işlemler yapılıyor üç ayrı doktora yönlendireceğiz sizi dediler biz sizi arayacağız dediler bekliyoruz.sonuç ne olur bilgisi olan var mıyorumu olan var mı?

Bu nasıl bir ucube sistemdir böyle engelliler arasında bile ayrım yapılıyor

Üst Alt