2010 YILINDA HAYDARPAŞA NUMUNE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTENESİNDEN ALDIĞIM ENGELLİ RAPORUM MEVCUT VERGİ İNDİRİMDE KULLANIP ERKEN EMEKLİ OLDUM ,bu raporum ötv indirimde de geçerli bayide araç alma düşüncesindeyken raporu maliye ye gönderip onay aldılar , buna rağmen araç alma aşamasında sorun yaşamamak için haseki hastenesine başvurdum internetten randevu aldım daha önce hasekiden işlem yapmadığım için bir sefer hastaneye gidip sağlık kuruluna kimlikle kayıt olmanız gerekiyor veya telefonda rica ile de kaydı yaptırabilirsiniz bu kayıt işleminden sonra randevuyu netten aldım , şansa ertesi güne boş yer vardı randevuyu alırken raporu hangi iş için kullanmak istiyorsanız onu seçiyorsunuz ötv seçeneği var , sağlık kurulu muayanesini aynı gün bitirdim kardeşimde geldi sıra tuttu dahiliyede çok sıra oluyor tek gidince aynı gün bitirmek çok zor , 2010 yılında aldığım raporda sistemde çıkmadı iki raporumda elimde her nekadar ötv için başvursamda raporda Karar ÖTV+ENGELLİ KİMLİK KARTI+VERGİ MUAFİYETİ+MAAŞ(2022 SAYILI YASA ) yararlanır yazıyor
ÖTV RAPORU için hastane arayan arkadaşlarımıza HASEKİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ÖNERİRİM
ÖTV RAPORU için hastane arayan arkadaşlarımıza HASEKİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ÖNERİRİM