Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV’siz araç alacağım. En ucuz araç önerilerinizi alabilir miyiz?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
%90 engelli raporum var. Skolyoz ve kifeskolyoz hastasıyım. Raporum da araç ile ilgili bir bilgi yazmıyor. Ben bu rapora istinaden ÖTV siz araç alabilir miyim. Hangi araçları önerirsiniz

ackurt19
Evet alabilirsiniz, %90 ve üzeri raporlarda ayrıca tertibat ve ÖTV ile ilgili ibare aranmaz.
Araç konusu ise tamamen kişisel ihtiyaçlar ve bütçe doğrultusunda yapılması gereken bir tercih.
Geniş bagaj ihtiyacı, SUV, sedan, hb, otomatik, manuel, benzinli, dizel gibi seçenekleri siz ihtiyaç ve tercihinize göre belirtirseniz bu kategorideki araçlar konusunda arkadaşlar yardımcı olurlar.
Bu konuda özellikle StratoS 😊

Araç önerisi ?

Herkese merhabalar %92 engelli anneannemin üzerine araç almak istiyoruz, maksimum 70 bin TL ye kadar ne alabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

halibertas

Otomatik vites mi istiyorsunuz? Sedan/HB olması önemli mi? Ne istediğinize dair kısa bir bilgi verirseniz yardımcı olurum.

Aslında sedan geniş bagaj olursa güzel olur. Vites çok önemli değil 5 yıl sonra satarken rahat satabilmek istiyorum.

halibertas

B segment Sedan Citroen C-ELYSEE LIVE 1.2 Benzinli 82 HP, ÖTV'siz 66-67.000 TL bandında alabilirsiniz.

Yine PSA Grubu Peugeot 301 ACTIVE 1.2 Benzinli 82 hp - 65.000 TL bandına alabilirsiniz.

Ayrıca yine aynı fiyatlara Clio Symbol Joy 0.9 Benzinli 90 bg alabilirsiniz.

Ya da biraz daha büyük C segment Sedan Fiat Egea 1.4 Fire Benzinli 95 HP aracı 70.000 TL bandında alabilirsiniz.

Sonuç olarak bütçenize göre, B segment araçlarda orta donanım, C segment Egea içinde baz donanımlar alınabilir gözüküyor.

Beygirleri çok düşük ya. Anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz teşekkür ederim

halibertas

B segmentte 90 beygir gayet uygundur. Daha fazla güç yakıt tüketimlerini arttırır.

Hayırlısı olsun.

Kardeşim banada Otomatik olarak ne tavsiye edersin. %44 ortopedik elden tertibatlı olarak Uygun bir araç bakıyorum. Lakin fiyatlar baya yüksek.
StratoS
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siirtfatih056

Biraz yerden yüksek isterseniz Full + Full (Navigasyonlu fln) bir Dacia 0.9 90 hp Sandero Stepway otomatik alabilisiniz.

B segment Otomatik Dizel bulmak zor gibi... Ama B full donanımda beniznli otomatik tüm araçları alabilir gözüküyor. (Clio, İ20 vb.)

C segmentinde otomatik vites bulabilir misiniz diye baktım ama örneğin EGEA bile sizin bütçenizin üzerinde gözüküyor. (Dizel otomatik.)

Benzinli otomatiklerde KİA CEED'e baktım ama oda ÖTV'siz 100.000 TL bandında...

Sonuç olarak siz full ve istediğiniz donanımda en iyi otomatik vites araçları B segmentinde bulabilirsiniz gibi gözüküyor. (Clio, İ20, Seat İBİZA, Skoda Fabia vb.)

StratoS
85.000 TL’ye Seat yok abi.Bende Seat bakıyorum.suanki Seat ıbıza style.5 yıl doldu yeniden Seat almayı düşünüyordum galeriye gittim görüştüm.ötv indirimli 85.000 aracı yok maalesef.hundai bakacagım.bakalm kısmet.

kutup yıldızı

ben seat ibiza için görüşmüştüm ankarada 1 ay önce falan tek paket varmış ellerinde 79 bin tl dediler. hatta adamla el sıkıştık ama vergi dairesi sağolsun hevesimi kursağımda bıraktı .

Geçen hafta renault clio 0.9 tce benzinli motor touch paket aldım içinde konfor paketi park sensörü vs var 66 bin tlye

yok hayır manuel otomatik araba almamıza gerek yoktu gittiğimiz bayilerdede otomatik cliolar yoktu şimdilik ihtiyacımızı karşılıcak bir araba zaten fiyatıda çok uygundu

Üst Alt