Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖTVsiz araç alacağım. En ucuz araç önerilerinizi alabilir miyiz?
%90 engelli raporum var. Skolyoz ve kifeskolyoz hastasıyım. Raporum da araç ile ilgili bir bilgi yazmıyor. Ben bu rapora istinaden ÖTV siz araç alabilir miyim. Hangi araçları önerirsiniz
ackurt19
Evet alabilirsiniz, %90 ve üzeri raporlarda ayrıca tertibat ve ÖTV ile ilgili ibare aranmaz.
Araç konusu ise tamamen kişisel ihtiyaçlar ve bütçe doğrultusunda yapılması gereken bir tercih.
Geniş bagaj ihtiyacı, SUV, sedan, hb, otomatik, manuel, benzinli, dizel gibi seçenekleri siz ihtiyaç ve tercihinize göre belirtirseniz bu kategorideki araçlar konusunda arkadaşlar yardımcı olurlar.
Bu konuda özellikle StratoS
Herkese merhabalar %92 engelli anneannemin üzerine araç almak istiyoruz, maksimum 70 bin TL ye kadar ne alabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Kardeşim banada Otomatik olarak ne tavsiye edersin. %44 ortopedik elden tertibatlı olarak Uygun bir araç bakıyorum. Lakin fiyatlar baya yüksek. StratoS
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz yerden yüksek isterseniz Full + Full (Navigasyonlu fln) bir Dacia 0.9 90 hp Sandero Stepway otomatik alabilisiniz.
B segment Otomatik Dizel bulmak zor gibi... Ama B full donanımda beniznli otomatik tüm araçları alabilir gözüküyor. (Clio, İ20 vb.)
C segmentinde otomatik vites bulabilir misiniz diye baktım ama örneğin EGEA bile sizin bütçenizin üzerinde gözüküyor. (Dizel otomatik.)
Benzinli otomatiklerde KİA CEED'e baktım ama oda ÖTV'siz 100.000 TL bandında...
Sonuç olarak siz full ve istediğiniz donanımda en iyi otomatik vites araçları B segmentinde bulabilirsiniz gibi gözüküyor. (Clio, İ20, Seat İBİZA, Skoda Fabia vb.)
ben seat ibiza için görüşmüştüm ankarada 1 ay önce falan tek paket varmış ellerinde 79 bin tl dediler. hatta adamla el sıkıştık ama vergi dairesi sağolsun hevesimi kursağımda bıraktı .
yok hayır manuel otomatik araba almamıza gerek yoktu gittiğimiz bayilerdede otomatik cliolar yoktu şimdilik ihtiyacımızı karşılıcak bir araba zaten fiyatıda çok uygundu