Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV üst limitine rağmen Volkswagen T-Roc almak!?

ipekngul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba arkadaşlar, araba almayı planlıyorum şuan aklımda Polo Highline var, 309k tl olduğu için limite uyuyor ve ötvsiz fiyatı 149k tlye denk geliyor. Ancak vw'nin ötv muafiyetli araç fiyat listesinde dikkatimi çeken şey T-roc oldu. Normal fiyatı 420k tl olduğu halde ötvsiz araç listesine girmiş ve fiyatı 182k tl olarak gözüküyor. Nedenini merak ettim şahsen bir nedenden dolayı şartlara uyuyor ise polo yerine t-roc tercih edeceğim. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bayinin engelliler için bu aya özel kendi içinde yaptığı bir
kampanya

Beni dinlerseniz nacizane fikrim. T-roc güzel bir araç eğer kullanımınıza da uygun ise hiç beklememezi tavsiye ederim çünkü
1. hem en full paketi olan highline paketini veriyirlar
2. Sıfır araçlara takılan cip sıkıntısı var
3. Bundan dolayı bazi fabrikalar üretim durduruyor.
4. Ki en önemli sebep kriz korku dönemlerinde bir hayli etkilenen döviz kurları ki araç alımı euro ile gerçekleşiyor ve döviz de de emtiaya(yani maden altın gümüş bakır vb) da yükselişe başladı ve daha da yükselecek ki bu saydığım nedenlerden dolayı araç fiyatlarına yine zam geleceği kanatindeyim.

teşekkür ederim, değerlendireceğim :))

Üst Alt