Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz 30-35 bin arası araç tavsiyeleriniz?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ötv düşürüldükten sonra 30-35 bin civarı 2014 sıfır araba alıcamda bu fiyata hangi otomotik vites araç önerirsiniz SAYGILARIMLA

Nasıl bir araç arıyosun kardeş ? Otomatik? geniş bagaj ? Ekonomik ? Dizel Benzin ? Senmi kullanacaksın ailen mi vs... ayrıntıyı yazmalısın ki yardımcı olalım

ford focus toyota auris ve toyota corolla seat toledo seat leon ve seat leon st skoda rapid skoda yeti peugeot 308 peugeot 2008 hyundai ix35 ötv indirimiyle alınabilcek en iyi modeller bu arada ötv yüzde 45 oldu

Son düzenleme:
vuralh;
ekonomi'dizel,otomotik vites aldımmı satmıycam 10 yıl dayanmalı bana

Hyundai Elentra Bülent kardeş.. Mutlaka görmelisin ve denemelisin.

30-35 bin arası ekonomik dizel 208-accent blue-ibiza-clio bu modelleri alabilirsin o civara

kardeş elentra 49 bin indirimli nasıl alacak :D

39.bin 40 bin arası yazdığım modeller

benzinli alırım dersen megane hb 35500 tl şuan indirimli

tılafsınlı;

ford focus,toyota aurıs filan alamammı

39800 focus, auris 40500. benzinli bu fiyatlar dizel zor focus dizel otomatik yok seneye gelecek sanırım
auris dizel otom.46600 tl

tılafsınlı;

ustat bu 46600 aracın normal fiyatı bide ötv düşdüyünde ki fiyat ne olur

En uygun en idaal fiat linea onunda otomotik vitesi yok normal manıel miş

4 aydır bende alamadım megane nın bugün gördüm fiyatı düşmüş indiriml 35500 tl bu ay alıyorum inş.

Ötv yi düşdükten sonramı megane 35 bin oluyor öyleyse normal fiyatı neyki bide hundai accent nasıl

megane normal fiyatı 51.500 tl accent blue da güzel araba dizeli 7.1 lt yakıyor şehir içi çok geldi bana

Üst Alt