Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz 45 bin TL'ye alabileceğim bir araba var mı?

Hayat güzeldir...

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar butce 45.000 diyelim . Yüzde 94 raporla bu fiyatlara denk getirebileceğim araç bulabilirmiyim acaba . Yani 2018-2017-2016 model sıfır araç bulabilirmiyim

Selamlar,

45.000 ÖTV'siz aracın net fiyatı 38.000 TL civarı olur ki bu da anahtar teslim fiyatının 65.000 TL lerde olması demek. Şuan en boş Hyundai İ10 aracını 0 olarak 80-85.000 TL arasına bırakıyorlar.

Dediğiniz gibi bir önceki yıl modellerine bakılabilir. Ama bunlarda belli markalarda, belli modeller de ve belli sayılarda var ki en ucuz modeller için 2018 araçların çok kaldığını düşünmüyorum.

Bu arada 2017-2016 model 0 araç bulmanız mümkün değil. Galerilerde satılanlara inanmayın. ÖTV'indirimi için aracın gerçekten 0 yani trafiğe hiç sokulmamış olması gerekiyor. (Ruhsatının çıkmaması gerekiyor.)

bu fiyatlara imkansız min. 60 - 70 bini gözden çıkarın

StratoS
Hmm anladim detaylı açıklaman çok teşekkür ler . Bende öyle tahmin ediyordum. Sanırım 2. Ele yönelmek daha mantıklı benim için

Sardonyx35
Anladim teşekküler

43-47 bin TL arası 2. el otomobil tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba ,başlıkta belirttiğim gibi 43-47 bin arası araç tavsiyesine ihtiyacım var.onerdiginiz modelin yılını vs yazarsanız daha iyi olur pek anlamıyorum
- görünüşü estetik olsun ,hatcback ağır basıyor
-Aile aracı olsun
- Az yaksın
- 2012-2013 ten eski olmasin
- pazarı olsun, masrafı az olsun

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Hayat güzeldir...

böyle bir araç keşke olsa ancak çok düşük modellerde ve km yüksek olan araclarda belkı aıle aracından kastın hatcback ıse maalesef bu da senı memnun etmez.

sandore sıfır 80 000 lırada baslıyor bu da 50.000 cıvarında rakamlara patlar tahmınımce.

ugir

Merhaba malesef yeni konu açmıştım buraya birleştirmişler. Oysaki bu konuda 2. El araba sormuştum yani otv yle ilgisi yok . Sanırım yanlış anlaşılma oldu . 2. Önerebileceğiniz neler var

Hayat güzeldir...

eğer 2. el araç arıyorsan o fiyatlara, ötv desteği yok zaten biliyorsun.

En mantıklısı Citroen picasso olabilir yada station wagon modellere bakın fiyat olarak fazla bi seçeneğiniz yok zaten sahi.b.inden.c..om.. dan ayrıntılı arama yaparak fikir edinin daha snra net birşeyler oluşur aklınızda

Sıfır ama eski model bulma konusunda iyi bir araştırmacı olmak işe yarayabilir. 2018 aralık ayında bir arkadaşım araştırma yaparak sıfır 2016 model linea bulup 2 tane almıştı. Onun bir arkadaşı linea türkiyenin stok bilgilerinden araştırıp bulmuştu

erkan1525

2918 Aralık ayında 0 2016 model araç, hem de Fiat? Okuduklarıma inanamadım :)

Öyle bile olsa, yani bir engelli arkadaşım bu şekilde araç bulsa bile bence iyi olmaz. Çünkü 5 yıl sonra satmak istediğinde ne kadar trafiğe çıkış tarihi aracın yaşı olsa da piyasa da o araç 7 yaşında muamelesi görecektir. Ve satışı da öyle olacaktır.

Ama 2016 model ile 2018 arasında çok ciddi fiyat farkı vardır ve kasa değişikliği gibi bir durumda yoktur, ona birşey diyemem...

StratoS

Valla ister inan ister inanma arkadaş biraz ticaret psikopatı. Rakamları hatırlamıyorum ama hurda indirimi yasasıda yeni çıkmıştı kimse nasıl yapıldığını bilmiyordu falan. Arabalar adama 2. el fiyatına geldi. Bide ÖTV siz olsaydı...

erkan1525

Şunu biliyorum, yıl sonunda bayiler hedefini tuttursun diye fatura kesip araçları galerilere uygun fiyattan satıyorlar. Galerilerde bu şekilde satıyor. Bu araçların dediğim gibi fiyatları uygun ama engelliler için uygun değil çünkü, muamele işlemleri yapıldığı ve plaka çıktığı için ÖTV'siz alınmaz.

StratoS

evet bu yüzden şuan bayilerde olmayan arabalar galericilerin elinde 0 km satılık ama ötv muafa uymuyor

Üst Alt