Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz aldığım aracı 5 yıl dolmadan satarsam yeniden araba alma hakkım nedir?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba..ALLAH size ve sevdiklerinize huzur sağlık mutluluk nasip etsin her daim inşallah..
fazla vaktinizi de almadan size bir -iki sorum olacak..
Ben sağ ayaktan ortopedik engelliyim..raporum üstüne bir otomobil aldım 8 ay oldu daha yeni..fakat eşime kanser teşhisi konulduğu ve maddim imkanım daha donanımlı bir hastanede tedaviye el vermediği için arabamı satmak istiyorum..tertibatını engelini kaldırıp ötv cezası falan neyse ödeyip aracı satmak istiyorum..

Aracımı uygun bir fiyata satıp aciliyetim dışında bir miktar kalırsa eğer ikinci bir el araç alabilir miyim tertabıtımı takaraktan tabi..

İkincisi : herhangi bir engelliden bir engelli aracı alabilir miyim süresi dolan veya dolmayan ??

..teşekkürler...

Öncelikle Geçmiş Olsun. Rabbim Şifasını versin İnşaaALLAH. Hocam aracı satmak için aciliyetiniz varsa, Yaklaşık 1 haftadır araç arıyorum. Uygun ise Anlaşabiliriz İnşaaALLAH.
Bende ortopedik Engelliyim Sağ Ayaktan Raporum mevcut. Öteki soruların detayları konusundada yardımcı olurum inşaaALLAH..

Fatih yıldız
0530 735 0056

Son düzenleme:
SARUHAN BEY

Öncelikle acil şifalar dilerim, tez zamanda atlatmanız dileğimle...
Dilerseniz aracınızı ötv bedelini ödeyerek piyasadaki emsalleri ile aynı fiyata, dilerseniz engelliden engelliye olacak şekilde makul bir fiyat üzerinden.
Sizin fiziki şartlarınızı karşılayan, tertibatınızı taktırabileceğiniz istediğiniz ikinci el aracı alıp tertibatınızı taktırıp kullanabilirsiniz. Süresi dolmayan engelli aracı alımı sizin için ne yazık ki mümkün görünmemektedir, bunun için 5 yılın dolmasını beklemek durumundasınız.

SARUHAN BEY

Merhaba Adaşım Allah Eşine Acil şifalar verir İnşAllah

Bende Sağ ayak engelliyim araçına talip ola bilirm anlaşırsak
Numaram : 0 541 211 65 67

Öncelikle geri dönüş cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum..aracım Renault Megane hb..8 ay oldu yeni sayılır..araç daha yeni 10 bin kilometrede..aracın rengi titanyum gri...biliyorsunuz ki zaten piyasada şuan her türlü araç çok pahalı..ben arabamla ilgili bir fiyat biçmedim henüz..arabamdan çok memnunum..ama işte söz konusu sağlık olunca işler değişiyor..

İnşaallah daha iyisi nasip olur.
Tekrardan geçmiş Olsun. Rabbim Şifasını versin.
Araç konusunda ne düşünüyorsunuz..
SARUHAN BEY

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt