Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz alındığında 5 yılda en çok kazandıracak araç hangisidir?

devils

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba hangi araç daha karlı,5 yılda hangi araç daha çok kazandırır ve sorun yaşatmaz,hangi aracın yakıt tüketimi çok güzel hangi araç değerini koruyup piyasaya uygun satılabilir?

Sizler hangi araçları tercih ettiniz Suv mu yoksa normal mi,hangi araç %60 ötvli hangisi %50 herkes kafasındaki düşünceyi yazar mi?

2012 yilinda vw polo aldım geçen gün bayiye tel açtım dediler gel sifirini hemen de dizelibi verelim fark almadan.tabi ki arabayı temiz kullandım.

devils ben yeni corolla dizel aldım enaz zarar eden araçardan ve bence en önemlisi bakımı 450 tl ve parçası wv grubuna göre daha uygu benim için en önemlisi bu.

dolar 3.8 iken araba falan alınır mı bilemedim tarihi rekorunu kırdı dolar

KAsım ayında KİA cerato consept plus aldım. Arabanın bayi satış fiyatı 85,500tl idi. Son zamlardan sonra 110 bin olmuş. BEn ÖTV siz 55bine almıştım. bu işten bayağı bir karım oldu.

Arkadaşlar Alman arabaları döviz kuru üzerinden yapıldığından kuru ay bazında normal piyasanın altında tutuyorlar, 5 yıl sonra rahatlıkla kar bırakıyor, benim gibi kar amacıyla düşünenlere tavsiyem alman arabaları audi, bmv veya mercedes

şu anda ne alırsan zarar dolar dan dolayı...

Aynı arabanın sıfırını tekrar almaya kalktıgında alabiliyorsan zararda değilsin.
Diğer türlü hep zarar.
Benim bakış açım bu.

dolar tarihi rekorunu kırdı aacagım araba 50ye geliyordu misal şuan 65e geliyor aynı araba aynı donanım

Ötv indirimiyle aracı zaten uygun fiyata alıyorsun, düzgün kullanımda ve yapılan km ye göre 5 yılın sonunda o aracı piyasa değerinde satacaksın.. yani yapacağın kar yerine ihtiyacını karşılayacak, mekanik, kronik sorunu olmayan modelleri seçmelisin..

birde 1.6 cc kesinlikle gerekli mi bazıları öyle bir sınır yok 2000 motor araba alabilirsin diyor kafam iyice karıştı

2000 cc alabilmen için engel oranının %90 ve üzeri olması gerekiyor.

ÖTV alınan araçların hiç biri zarar ettirmez TOFAŞ hariç nedenmi benim aracım piyasada nadir bulunan bir model Ford kuga
Alım: 2014
Fiyat: 119500tl ÖTV li(76000)
Yıl 2017 şuan raiç bedeli 85-90000tl gördüğünüz gibi zararım yok
Bugün en kötü ihtimal aldığım bayii bu aracı 76000 tl havada kapar
Wolksvagen en sorunlu araç TOFAŞ bile ondan daha sorunsuz
Wolksvagen Çakma iPhone misali

1.6 araç önerisi verin

Merhaba bu ilk aracım olduğu için o kadar heyecanlıyım ki neredeyse piyasadaki hb suv sedan tüm arabaları araştırdım tek isteğim göze çok şık görünsün

aklımdaki ilk model mercedes c200d idi ama parası aşırı fazla geldi sonradan bi arabaya o kadar para verilmez dedim ama kafama ilk koydugum model mercedes olunca diğerlerini hiç beğenemiyor insan haliyle

aklımdaki bi kac modeli yazayım

mazda cx-3
skoda octavia
wv golf
renault megane sedan-hb
ford kuga
ford focus
seat leon-(105 binlik araçta 5 inch ekran var) ....
mazda 3
opel astra hd
opel insignia
ford mondeo

yakıt tasarrufu önemli oldugu için büyük amiral gemilerinden vazgeçtim misal insignia 8 litre yakıyo bana sadece çok gösterişli olsun ve yakıtı uygun olsun başka bişi istemiyorum lütfen yardım

Merhaba konu yeni araç alacak arkadaşlar için çok iyi olmuş, 2016 ocak trafige çıkışlı 2015 model opel astra sedan sport j kasa 1.4 140 hp turbo active select 68.000 tl kampanyalı fiyattan 48.000 tl ötv indirimli fiyata aldım, sport kasa dolu bir model opsiyon olarak büyük ekran necvox multimedya geri görüş kameralı, koltuk ve direksiyon ısıtma da içerisinde 48.000 tl gibi bir rakama aldım sedanın üretimi 2018 e kadar devam, şuan bu kasa bu opsiyonlarla 93.000 tl gibi bir ücreti var.
Genel itibariyle şehir içi yakıt dışında memnunum. 2015/2016 yıllarında ençok satan araçlar içerinde ilk beşte, filo aracı değildir, yollarda astra j hb, SEDAN gani....

Üst Alt