Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alımı için illede raporun aslını istiyorlar..?

mesut şahin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Günaydın

ilk defa yeni araç alacağım yeni yönetmenliğe göre raporumun orjinalini istiyorlar. Bilgisi olan paylasırsa sevinirim

saygılar

Raporun noter tasdikli fotokopisini istemeleri lazım. Sorunu daha ayrıntılı yazarsanız bilgisi olan çıkacaktır.

Noter onaylı raporu vereceksiniz bende bu şekil de aldım noterden onaylat yeterli olacaktır.

Günaydın
Bendende ilk önce 3 ad Noter tasdikli Fotokopi istedilerFakatdaha sonra Muameleciden gelen bir yazıya göre
Bundan böyle aslının verileceği ve büyük ihtimal Noterde kalacağı Şunu belirtim i ş lemler Ay in 20sinde başlıyacak

kanun gereği sürekli ibareli olan raporlar ömür boyu geçerli bu sebeple örneğin ötv indirimli araç almak için aldığın raporunun aslını vergi dairesi yada başka bir kurumu verdin aynı şekilde yeni rapor çıkaramayacağına göre nasıl olacak

ötvsız araçta raporun aslı talep edıldı

Merhaba,
Ötvsiz araç alımında bayiiden raporun aslını istiyorlar, gerekçeleri ise vergi dairesi yönetmelikteki değişiklikten ötürü bayiden raporun aslını istemiş. Ancak benim raporum süresiz bir rapor, ilk başta 3 adet noter onaylı aslı gibidir raporumun kopyalarını bayiye vermeme rağmen şuanda benden raporun aslı talep ediliyor. Yakın zamanda ötvsiz araç almış birisi ya da bilgi sahibi olan birisi bilgilendirirse sevinirim.
İyi günler

2017 mayıs ayında aldım arabayı hem aslını hemde noter tasdikli süretlerini verdim aslını geri iade ettiler.

Merhabalar
problem halloldu . 3 ad noter tasdikli rapor ile işlem tamam .
Darısı sizlere selamlar saygılar

Arkadaşlar Merhaba
Üsküdar19. Notere gidip olayı anlattım'
Zira Raporun aslı gibidir onaylıyan Kendisi Noterin onayla dığı aslının ta kendisidir dedi ona istinaden tekrar bayiye gittim Durumu anlatınca Kendisininde benim it i razı mı kendi noterlerine anlatınca iş halloldu
Ama baya uğraş sonrası halloldu

Üst Alt