Cp sekeli sol alt ekremitedeki yuzde 40 dereceli raporumu,(102 kisili otomatik vites) ehliyetimle beraber goturdum 16 agustos 2019 raporda ozel tertibat li arac vs uzerine hic bir ibare yok diye bu eklenmeden olmaz diye geri cevirdiler. Bu ibareyi de hastane eklemeyecegini soyluyor 5 yil boyunca baska raporda verilmez itiraz surenizde 1 ay doldu dendi. Raporu ben mi yazdim ki bu benim hatam oluyor anlamadım. Simdi anladigim tek yol lanet maliyeye ozelge icin dilekce yazmak duruma dair. Bu ozelgede ne yazmam gerekiyor? Benim cok umudum yok amaclari engelliye arac aldirmamak ta,ilgilenen arkadaslar tavsiyelerini yazarsa memnun olurum.ayrica 7 eylul de ayni vergi dairesi bu raporumu mtv muafiyeti icin kabul etti. Yani hicbir hareketleri birbirini tutmuyor.
Bir de eklemek istedigim bu rapor engelli durumu raporuydu. Otv icin ayrica rapor isteyebilir miyim .cunku rapor suresince baska rapor verilmez diyor hastane ama burda 2018de engelli raporu alip bu yil yeniden otv raporu cikartanlari okudum da.
Bir de eklemek istedigim bu rapor engelli durumu raporuydu. Otv icin ayrica rapor isteyebilir miyim .cunku rapor suresince baska rapor verilmez diyor hastane ama burda 2018de engelli raporu alip bu yil yeniden otv raporu cikartanlari okudum da.