Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alımında istenen rapor hangisi?

türk

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
selam eski ehliyetimi yenisi ile kurula girerek üzerinde kod ları yazılı olarak aldım .aracımı 5 yıl dolduğu için değiştirmeyi düşünüyorum .yeni araç alımında 2013 yılında aldığım sürekli ibareli ötv muafiyetli araç alabilir yazısı olan raporu vermem yeterlimi .yoksa ehliyet değişiminde çıkan raporumu istiyorlar bu şekilde diye duydum.ehliyet değişiminde çıkan rapor zaten bana verilmedi tereddüte düştüm yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.

türk

O rapordan sonra başka bir engelli sağlık kurulu raporu çıkartmamışsanız, o raporunuzda araç alımınıza uygun ibareler varsa, evet, kullanabilirsiniz. Yeni ehliyetinizle birlikte kolayca iş görür.

cevap vermedeki hızınız ve ilginize çok teşekkür ediyorum .merak ettiğim yeni kodlu ehliyet değişimi esnasında çıkan bir raporu alıp kullanma alanımız varmı .yanılmıyosam kuruldan bana üzerinde kodların yazılı olduğu belgeyi emniyete götürmem söylendi .oraya verdim bu raporun sadece ehliyet değişimi için olduğu söylendi adresime yeni ehliyet geldi.yani o rapor istenme durumu olabilirmi o raporu almamız gereklimi idi

türk

Ehliyet raporu sadece bu amaçla kullanılabilir. Başka bir işe yaramaz. Ama araç alırken o rapor da istenir. Raporu noterde çoğaltsaydınız daha iyiydi. Bence raporu alıp çoğalttırmaya çalışın

Üst Alt