Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alımında Satıştan önce LPG takılması..?

Repocu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Reno ile ÖTV indirimli Duster için anlaştık
Şuan fabrikada üretimdeymiş
Ben fabriksyon çıkışlı zannedip LPGye onay verdim sonrasında görevli arkadaş araç gelince burada LPG takıp öyle satışını yapacaz dedi
1.3 150bg araç LPG taktırmaya gerek var mı mecbur takılacaksa bunun bana zararı ne olur cevap verirseniz sevinirim

Repocu kardeş konu dışı biraz ama ne kadar'a mal oldu acaba araç ?

firmalarda araç yok hepsi sözleşmiş gibi yeni fiyatlarla beraber mart sonu Nisan başı stokta olur demekte..

tabi birçok araç limit dışı kalıyor o tarihte...

+ opsiyonlar ve LPG ile 503bin lpgsiz 478 dendi bende fabrika çıkışlı zannedip Okey verdim

Bende herkez gibi araç bulamadım 2 aydır araç olanda üstünden 100 150bin para istedi hal böyle olunca daha ucuz araç baktım bu sefer araç yok buradaki renonun müdürünü patronum tanıyordu onun aracılığı ile oldu

Sonuç olarak torpil diyebiliriz
Torpil olsa bile hesaplarıma göre bayi 50 60bin fazladan para alıyorlar

Kendim patronuna yansıtmadan 2 aydır renodaki başka satış danışman ile konuşuyordum 1. Ayda Şubat sonunda gelecek dedi sürekli şubata girince gittim yanına Dacia tarafında hiç gelişme yok dedi yani araç bulamıyorsun sürekli bahaneleri var

Repocu

bende araç alırken bu sene cok dusundum malıyet hesabı yaptım senede 10bin km ve altında yapıyorsan degmez . eger kı bır de 5 sene sonunda degıstırıcem dıyosan . AMa cok kullanırım senede 15-20bin km yapıyorum dıyorsan taktır .

Üst Alt