Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alınırsa bez parası ve 2022 maaşı kesilir mi?

cihan24

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba. Otv indirimli arac alindigi zaman bez parasi ve 3 aylik yardiminin kesilme ihtimali varmi acaba ? Saygilar

Melek hanim oncelikle ilgi ve yardiminiz icin cok tesekkurler. Ben babaannemin adina almak istiyorum araci ve babaannem huzurevinde yasiyor yani bu yazilanlardaki hanedeki kisi geliri ile alakali bir mantik kuramadim ve %91 oranindaki raporunda sosyal yardimlardan faydalanabilecegi de yaziyor. Bana anlayabilecegim ve net bir sekilde bilgiyi nerden alabilecegim konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

babaaaneniz 2022 aylığı alıyor mu? siz aldığını soylediğiniz için cevap verdim. huzur evine parasını siz mi ödüyorsunuz yoksa aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü mü?

Ozurluluk maasi aliyormus kendisi ve huzur evini aile oduyor

huzur evinde kaldığı parayı devlet ödüyorsa 2022 aylığı alamaz çünkü. adresi huzurevinde mi kayıtlı? ikametgah adresi neresi babaaannenizin?

Cihan, babannen adına araç alırsan aylığı kesilir. vakıflar genelde bu uygulamayı yapıyor. araç aldığını öğrenebiliolar. ögrenince de aylık durumu yeniden gözden geçirilip muhtaçlıktan çıktı kararı verilior. bunu bil.
ama yine de gidip vakfa sorabilirsin.
babaannen adına araç alırsan aylığını keserler babaannenin.

Ozurluluk maasiyla 2022 Ayligi arasinda fark varmi ? Babaannemin ikameti kaldigi huzur evinde gorunuyor. Bakim parasi aldigindami kesinti oluyor. Arac alimi icin onumde tek engel bu kaldi gibi gorunuyor.

2022 özürlü aylığı ^% 40 ve üstü özüelü raporu olan ve muhtaç durumdaki engellilere verilir.
anlattıklarınızdan bir şey anlayamadım ben.
şöyle anlatayım:babaanneniz muhtaç kabul edilip ona devlet yardım yapıorsa siz babaanneniz üzerine araç alırsanız aldığı yardım kesilir. alacağınız araç muhtemelen 30 bin üstündedir. muhtaç biri bu aracı alamaz. alıorsa durumu iyidir denir ve yapılan yardım kesilir.
şimdi oldu mu?
ama yine de alo 144!ü arayıp sorabilirsiniz.

Üst Alt