Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv'siz araç alırken bayi ile olan işlemler?

-Gravity-

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

Şuan elimde tertibatlı alabilir raporu var. 3 gün sonrada kodlu rapor elimde olacak. Bir kaç bayi ile görüştüm.

Fiyat konusunda da anlaştım. Ama uygun fiyat veren bayi fatura kesmemiz gerekiyor diyerek parayı istiyor. Halbuki raporları onlara ulaştırmadım bile.

Yakın zamanda araç alanlar bilgilerini deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Öğretmen olduğum için mesajlara cevap vermekte gecikebilirim. Özelden numaranızı iletirseniz ararım.
Teşekkürler

-Gravity-

bayi raporu görmeden neye göre fatura kesiyormuş arkadaş. Herkesde bir alem oldu he. Gider maliyeden onayı alır faturayı öyle keser diye biliyorum

keza araç alımında kapora verilir süreç işlerken araç teslim edilmeye yakın paranın tamamı ödenir, ben bu şekilde almıştım.

Ben vergi dairesinden onay almadan ön ödeme yapılmasını bile sakıncalı bulurum. Ama yok, rapor netse, vergi dairesinde sorun çıkması beklenmiyorsa, o zaman ayrı tabii

Bende daha yeni araç aldım. Raporum kesin oldugu halde firma vergi dairesine sordu. Olur cevabını alınca arabanın parasını ödedim.

Sıfır araçta MTV muafiyeti

Arkadaşlar
1 ay önce bulunduğum şehirden farklı bir şehirden Ötv'siz sıfır araç aldım.
Bulunduğum şehir vergi dairesine gittim. Mtv'den muaf olmak için ne yapmam gerekiyor dedim.
Aracı aldığın yerden vergi dairesinden tadilat projesi, uygunluk projesi vs. belgelerini getirmen gerekiyor diyor.
Bayiyi aradım hallederiz dediler 1 hafta oldu dönüş yapmadılar.
Bu şekilde araç alan oldu mu?
Yani başka şehirden..
Bu belgelere başka nerden ulaşabilirim.
Teşekkürler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Gravity-

Farklı şehirden değil ama bulunduğum şehirden araç aldım. Bayi, yapılan tadilata ilişkin malzeme faturaları, TSE belgeleri v.s. hepsini vermişti zamanında. Bende bu belgeleri bir dilekçe ekinde v.d ne verdim ve MTV borcum silindi.

Üst Alt