Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alırken hangi sırayı takip etmemiz lazım?

mgunduz

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

ÖTV İstisnalı araç alırken,

Aracın ÖTV siz faturasının kesilmesi, vergi dairesinin onayı vs işlemler hangi sıraya göre oluyor ? Sağlık Raporunun sunulması, gerekirse mahkeme kararının sunulması gibi işlemler nasıl yürüyor?

önce bayi proforma fatura ile vergi dairesine mi başvuruyor ? Vs.:confused:

Tecrübe sahipleri bilgi verebilirler mi ?

Yeni ehliyet şart kardeşim aparat kodu varsa bunlar yeni ehliyette yazması lazım. SONRA ÖTV İCIN yeni bir heyet raporuna başvuracak sin ben 4 aydir uğraşıyom otv için raporda açıklama kısmında muhakkak otomatik ve aparatlı araç kullanması vb.seyleri yazdır benim yazmamışlardı hala sürunuyom araci bile aldım kullanamiyom

Ben Vergi Dairesindeki işlemlerin sırasını sormuştum ??

Ötv icin çıkarttığın Raporunda açıklama kisminda aparatlı araç kullanır yazıyorsa 0 araç için bayiye veriyorsun onlar önce vergi dairesine gönderiyorlar onay gelirse ordan seni çağırıp faturayı kesiyorlar

Peki sürekli rapor var bende araba almak istiyorum alsak maaş kesilirmi bı bilgin var mı

Yusufmuhammed

kastettiğiniz engelli aylığı ise hanede kişi başı sınırı 700 tl gecerse aylığı keserler evde bakım aylığını da hane kişi başı sınırı 1402 tl

Bilgileriniz için tşkler ben bir yerde çalışmıyorum iki çocuğum engellidir ve ikiside 2022 ve evde bakım maaşi alıyorlar evde toplam 4 kişiyiz evde kıra 600 tl

Üst Alt